Binance Coin fiyat analizi: BNB için izlenecek kritik seviyeler
Binance Coin fiyat analizi: BNB için izlenecek kritik seviyeler

Binance Coin rekorlara doymuyor… Bugün de yüzde 20 artış gördü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance Coin son 24 saatlik zaman diliminde yükselmeye devam ediyor. Token coinmarketcap verilerine göre yüzde 20 oranında artış göstererek, 13 doların üzerine çıktı. Son bir haftalık performansta ise yüzde 36 artış kaydetti. Son 30 güne baktığımızda ise BNB coininin değerini iki katına çıkardığını görüyoruz.

Binance Launchpad Binance Coin’i uçurdu

Binance Coin’in bu denli prim yapması, iki başarılı ICO süreci olan BitTorrent ve Fetch.AI‘ni rekor sürelerde tamamlayan Binance Launchpad’in başarısına bağlanıyor. Yatırımcılar, BNB tokenleri karşılığında bu fonlara katılabiliyorlar. Bu bizlere 2017 ICO sezonunu izleyen Ethereum fiyat hareketini hatırlatıyor. Bu ICO’ların hemen hemen tamamı ERC-20 Ethereum Blockchain tabanlıydı.

Launchpad’in yanı sıra, BNB’nin gerçek bir hizmet tokeni olduğuna inanılıyor. Ayrıca BNB Binance işlem ücretlerinde indirim alınmasına da yardımcı oluyor.

Coin aynı zamanda bugünlerde altcoinlerde nadir görülen Bitcoin’e karşı tüm zamanların en yüksek seviyesinden sonra yükseliş göstermeye devam ediyor.

BNB/USD günlük grafikte görünümü

BNB/USD paritesine günlük görünümde baktığımızda açık bir şekilde yükseliş trendinde olduğunu görüyoruz. Grafiği daha detaylı incelediğimizde BNB’nin Fibonacci 1.618 değerini (12,35 dolar) kırması yükseliş için önemli bir hareket olarak algılanabilir. Son yükseliş hareketi sonrası BNB’nin 13 dolar seviyesindeki direnç alanına girdiği gözüküyor.

Yükseliş hareketinde 13,35 dolar değerinin üzerinde bir kapanış görülmesi durumunda BNB Coin için sırasıyla diğer direnç noktaları Fib 1,414 (14,35 dolar) ve Fib 1,618 (15,82) seviyeleri olarak duruyor.

Bu yükseliş ivmesi düzeltme hareketine girerse aşağı bölgede en yakın destek seviyesi 12,5 dolar olarak gözüküyor. Sonrasındaki destek seviyeleri ise sırasıyla 11,52, 11 ve 9,96 dolar civarları diyebiliriz.

RSI göstergesi yükseliş bölgesinde olup, yukarı yönlü konumunu devam ettirdiği görülüyor. RSI’nın mevcut bölgedeki dalgalı hareketleri yükselişin devamı için tetikleyici olabilir. İşlem hacmine baktığımızda ise Şubat ve Mart ayları boyunca yüksek kaldığını söyleyebiliriz.

BNB/BTC günlük grafiği görünümü

BNB/BTC günlük grafiğinde de Fib 1,618 düzeltme seviyesi (mor ile işaretlenmiş) olan 0,002942 BTC direncinin de kırıldığı görülüyor.

Fiyat hareketi, orta seviye 1.414 Fibonacci düzeltme seviyesinin (turuncu renkle işaretlenmiş) olduğu 0,003543 BTC’ye dayanmış durumda. Bu seviyenin aşılması durumunda 0,0036 BTC ve 0,0038 BTC’de ve 0,003875 BTC seviyelerinde dirençler görülebilir.

Yine düzeltmenin gelmesi durumunda en yakın destek noktası, 0,0034 BTC sonrasında ise 0,0032 ve 0,0030 BTC olarak duruyor.

RSI göstergesi ise alıcıların pazar momentumuna hâkim olması nedeniyle yükseliş bölgesinde konumlanmış durumda. BNB/BTC pazarında görülen işlem hacmi de yüksek seviyelerde devam ediyor.

cryptopotato

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin