icobox 2019 tahmini
ICOBox uzmanları bu yıl yeni bir kripto para patlaması tahmin ediyorlar

ICOBox uzmanları bu yıl yeni bir kripto para patlaması tahmin ediyorlar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2019, küresel kripto para piyasasının canlanmasını ve dijital varlıklara yeni bir ilgi dalgasının görülebileceği bir yıl olabilir. Bu, sektörü yakından takip eden ICOBox uzmanlarının mevcut kripto endüstrisi durumunun gözden geçirerek inandıkları bir görüş olarak ön plana çıkıyor.

Geçtiğimiz yılın sonlarında Cambridge Alternatif Finans Merkezi’nden araştırmacılar, 2018’de dijital para kullananların sayısının iki kat arttığı sonucuna vardılar: bir önceki yıl 18 milyon artış sonrası geçen yıl en az 35 milyon kişi artışı görüldü. Böylece toplam kripto para birimi sahiplerinin sayısı, 85 milyondan 139 milyona çıkmış oldu. Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada’daki maden çiftlikleri ve havuz işletmecilerinin sayısında da artış görüldü. Aynı zamanda, kripto pazarının çökmesinden kaynaklanan geçici bir durgunluğun ardından, dijital para madenciliği, dünyanın en büyük maden bölgelerinden biri olan Çin’de yeniden doğuyor.

DataLight’tan araştırmacılar tarafından toplanan ve analiz edilen verilere göre, Şubat 2019’un sonuna gelindiğinde iki ana kripto para olan Bitcoin ve Ethereum’un ticaret değeri 2018’in ilk yarısına kadar düştü. Likidite son zamanlarda ise rekor seviyelere ulaştı. Yılın başından itibaren, Bitcoin likiditesi iki katına çıkarken Ethereum likitidesi 2,5 kat artış gösterdi.

ICOBox kurucusu piyasanın ölmek üzere değil yeniden canlandığını somut örneklerle ortaya koyuyor

Yeni BT girişimlerinin başlatılmasında uzman, Blockchain vizyonunun öncülerinden ve Nick Evdokimov’un görüşleri şu şekilde:

“Dijital varlıklar endüstrisinin ölümünün yakın olduğu konusunda istedikleri gibi tahmin yürütsünler somut örnekler bu tahminlerin yanlış olduğunu ortaya koyuyor. Kripto paraların ticari değerindeki artış, kullanıcı tabanının büyümesi ve madencilerin genel ayı trendlerine rağmen yenilenen faaliyetleri, piyasa ve kilit dijital paraların depresif oranları, gerçek bir duruma işaret ediyor. İnsanlar sektöre ve sunduğu her şeye hala çok fazla ilgi duyuyorlar. Kendinize şu soruyu sorun: aklı başında herhangi biri iflas etmek üzere ya da ölmekte olan bir şirkete para yatırır mı?” Açıkçası cevap ‘hayır’ Kripto para piyasasında ise durum tam tersi: insanlar sadece yatırım yapmaya hazır şekilde beklemiyorlar, her gün bunu yapıyorlar. “

Evdokimov, mevcut durumun kripto para piyasasının potansiyel olarak yakın bir zamanda toparlanma sinyali verdiğini düşünüyor.

ICOBox kısa sürede sektöründe dünyanın en büyük servis sağlayıcısı haline dönüştü

Biraz ICOBox’dan bahsedecek olursak; Şirket, 2017 yılında kuruldu. Bir yıldan biraz daha uzun bir süre önce, şirket, ICO faaliyetlerini gerçekleştirmek isteyen Blockchain şirketleri için çok fazla bilinirliği olamayan bir girişimden dünyanın en büyük servis sağlayıcısına dönüştü. Ömrü boyunca şirket, 80 projenin piyasaya girmesine ve ICO’ları aracılığıyla yaklaşık 670 milyon dolar toplamasına yardımcı oldu. Bunların arasında INS, Universa, Play2Live, Crypterium, Celsius, Patron, Storiqa, Paragon, Tokenstars, CrowdGenie, SocialMedia.Market, Native Video Box, vb. gibi iyi bilinen projeler bulunuyor.

ICOBox

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin