Binance Coin önemli bir direnci kırdı! BNB için sırada ne var?
Binance Coin önemli bir direnci kırdı! BNB için sırada ne var?

Binance Coin önemli bir direnci kırdı! BNB için sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance Coin fiyatı, son 24 saat içinde 540 dolarlık yeni bir yüksek seviye ile güçlü bir ralli gördüğü için bugün yükseliş eğilimine olduğu görülüyor. Bu nedenle, muhtemelen hafif bir geri çekilme sonrasında BNB’nin bugün daha sonra yükselmesi beklentiler arasında yer alıyor.

Binance Coin Price Analysis: BNB sets higher high as $510 gets broken, further upside to follow? 1

Piyasa son 24 saatte genellikle yeşilde hareket etti ve Bitcoin %1,05 artış yaşadı. Bu arada Ethereum %0,11 kaybederken, Binance Coin %6,5 kazançla en iyi performans gösterenler arasında yer aldı.

BNB 494,89 – 539,94 dolar aralığında işlem gördü ve son 24 saatte güçlü bir değişkenlik olduğunu gösteriyor. Ticaret hacmi %14,78 artarak toplam 2.711 milyar dolar olurken, toplam piyasa değeri 88.4 milyar dolar civarında işlem görüyor kripto para genel olarak 3. sırada yer alıyor.

4 saatlik grafikte, Binance Coin fiyat hareketi son dönemdeki güçlü bir rallinin ardından tükendiği için daha fazla yükseliş için ret yaşanabilir.

Binance Coin Price Analysis: BNB sets higher high as $510 gets broken, further upside to follow?

Binance Coin fiyat hareketi geçtiğimiz haftalarda güçlü bir performans sergiledi. Eylül sonunda yaklaşık 320 dolarlık güçlü bir düşük seviye belirlendikten sonra, ilk yükseliş 1 Ekim tarihinde başladı. Bunu takip eden, 450 dolarlık yeni bir zirveydi. Bir miktar geri çekilmeden sonra, ikinci dalga yükselişi BNB’yi 500 dolar seviyesine kadar çıkardı. 27 Ekim tarihinde 440 dolara hızlı bir artışla başka bir geri çekilme izledi.

Binance Coin fiyat hareketi, Perşembe günü tekrar yükselmeye başlamadan önce orada kendine daha yüksek bir dip belirledi. Dün yükseliş momentumu devam etti ve BNB’yi bir önceki yüksek seviye olan 510 dolara yaklaştırdı. Bir gecede BNB nihayet yükselerek 540 dolara ulaştı ve birkaç ayın yeni zirvesini kurdu.

Binance Coin fiyat analizi sonuç

Binance Coin fiyat analizi, bir gecede 510 dolar işaretinin üzerine güçlü bir yüksek seviye ayarlandığından bugün yükseliş eğiliminde. Bu nedenle, BNB’nin hafta sonu daha fazla yukarı yönlü yükselmesini bekliyoruz.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin