Cardano (ADA) düşüş eğiliminde kurtulabilecek mi? ADA için kritik seviyeler
Cardano (ADA) düşüş eğiliminde kurtulabilecek mi? ADA için kritik seviyeler

Cardano (ADA) düşüş eğiliminde kurtulabilecek mi? ADA için kritik seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum ile ezeli rekabet için bulunan Cardano Vakfı, dünya çapında hükümetlerle ortaklık kurarak farklı bir şekilde ön plana çıkma girişiminde ve gerçek dünya sorunlarını çözmek için blok zincir çözümleri üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Yeni ortaklıklar, ADA blok zincirini kripto ekosistemindeki en çevre dostu varlıklardan biri haline getiriyor.

Ancak bu olumlu gelişmeler, Cardano fiyatı Cumartesi günü üst üste üçüncü gün için aşağı yönlü konsolidasyon modunda kaldığı için ADA için talebi henüz artırmıyor gibi gözüküyor.

ADA fiyatı, Çarşamba günü 1,82 dolardan iki ayın en düşük seviyelerine ulaştıktan sonra yaralarını sarıyor. Satıcılar, en büyük beşinci kripto paradaki kurtarma girişimlerini sınırlayarak 2 $ eşiğinde yukarı yönlü hareketi kısıtlıyor.

Altcoin bir kez daha düşüş eğilimde ve gün içinde %1’in üzerinde bir düşüş yaşıyor ve şu anda 2 $ seviyesinin biraz altında işlem görüyor.

Cardano fiyatı, aşağı yönlü risklere maruz kalmaya devam ediyor

Cardano’nun günlük grafiği, özellikle fiyat Çarşamba günü 2 dolarlık kilit desteğin altında simetrik bir üçgen dökümü onayladıktan sonra, ADA boğaları için düşüş tablosu çiziyor.

Ardından iki günlük toparlanma, sürekli düşüş gösteren 14 günlük Göreceli Güç Endeksi’nin (RSI) görünümüne göre yeterli değil gibi. Öncü gösterge, aralığını orta çizginin altında tutarken yeni bir düşüş görüyor ve aşağı yönlü risklere işaret ediyor.

ADA satıcıları, sürekli bir düşüş trendi başlatmak için yukarı yönlü 200 Günlük Hareketli Ortalama (DMA) desteğini 1,80 dolardan yeniden test etmeye çalışıyor.

ADA boğaları için bir sonraki savunma hattı, 1,50 $ psikolojik seviyesinde buunuyor, bunun altında 1,39 $ olarak ölçülen model hedefi sorgulanabilir.

Alternatif olarak, ADA alıcılarının, toparlanma hareketi için üçgen desteğinin üzerinde şimdi 2,03 dolarlık dirençte güçlü bir dayanak bulmaları gerekiyor.

ADA boğaları için bir sonraki durak, 21 ve 100-DMA’ların birleştiği yerde 2.13$’da görülecek.

Aşağı eğimli 50-DMA’da 2.21$’da güçlü direnç, düşüş taahhütlerine meydan okuyacak. ADA fiyatının en son 18 Eylül’de 50 DMA direncinin üzerinde kapandığını hatırlatmakta fayda var.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin