Binance Coin fiyat analizi: Rekor kıran BNB yükselmeye devam edecek mi? Detaylı teknik görünüm
Binance Coin fiyat analizi: Rekor kıran BNB yükselmeye devam edecek mi? Detaylı teknik görünüm

Binance coin büyümeye devam ediyor… Tron’u da geride bıraktı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından birinin tokeni olan Binance Coin (BNB), piyasa değeri büyüklüğüne göre TRON’u (TRX) geride bırakarak yükselişini devam ettiriyor. Coin şu an, CoinMarketCap’te bir ay önceki konumundan 3 basamak yükselerek 9. Sıraya yerleşti.

Binance Coin en büyük 10 kripto para arasında

Binance Coin bir kez daha ilk 10’daki coinler arasında pozitif kalmaya devam ederek ABD doları karşısında şu an yüzde 1,61 getiri ile 11,18 dolardan işlem görüyor, bir ay önceki fiyatı olan 6,60 dolardan yüzde 66,96 artış gösterdi.

Yazım esnasında ise coinin toplam piyasa değeri 1,58 milyar dolara yakındı. Ayrıca, eğer BNB’nin yükseliş eğilimi devam ederse, önündeki Stellar Lumens’i (XLM) geçmesi an meselesi.

Binance, BNB/USDT ve BNB/BTC işlem çiftleri aracılığıyla BNB işlem hacminde birinci sırada yer aldı. Her birinin işlem hacmi sırasıyla yüzde 36,67 ve yüzde 29,47 olarak görülüyor.

TRON Şubat ayında önceki aylardaki yükselişini devam ettiremedi

İlk 10’a yükselmesinin ardından Tron, XLM tarafından geçilmeden önce sağlam işlem hareketleri görüyordu. Fakat Şubat ayı TRON için iyi geçmedi. Coinin piyasa değeri 1.81 milyar dolardan 1.53 milyar dolara geriledi.  Düşüşün devam etmesi ile de Binance Coin’in gerisinde kaldı. Yazım esnasında da TRX 0,023 dolardan işlem görüyordu. ABD doları karşısında ise yüzde 3,10 oranında düşüşü dikkat çekiyor.

Binance Coin’nin son birkaç gündür süren tutarlı pazar performansının arkasında şirketin yeni merkezsiz borsası Binance DEX’i test eden kullanıcılara ödül olarak sunması yatıyor gibi gözüküyor.

ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin