Binance Coin fiyat analizi: BNB için izlenecek kritik seviyeler
Binance Coin fiyat analizi: BNB için izlenecek kritik seviyeler

Binance Coin (BNB) rekor artışla 15. sıraya yükseldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance Coin saat başı, günlük ve haftalık fiyat değişimlerinde istikrarlı büyümeyi sürdüren ilk 20’deki tek kripto para. Piyasanın en büyük üç kripto parası olan; Bitcoin, Ethereum ve Ripple şu sıralar düşük seviyelerden işlem görüyor. Geçen haftalarda bu kripto paralar sırasıyla %4,71, %6,38 ve %10,55 oranında düşüş yaşadı. Ancak Binance Coin (BNB) rekor artışla 15. sıraya yükseldi!

Binance Coin (BNB) rekor artışla NEM’i yerinden ediyor

En iyi kripto paralar düşerken, BNB daha önce CoinMarketCap sıralamasında 16. sırada yer aldı ve şimdide 15. sırada! Binance Coin’deki bu fiyat artışı bekleniyordu. Çünkü bu haftanın başlarında Binance, platformuna ETC/BNB ve ETC/USDT ticaret çiftlerini eklediğini açıkladı. Ticaret çiftlerinin açıklanmasından sonra BNB ve ETC fiyatlarında artış yaşandı. Buna göre, BNB ve ETC bu listelenmeden karşılıklı olarak yarar sağladı.

Kripto para piyasadaki düşüş trendi nedeniyle kripto paralar kırmızı alanda işlem görüyordu. Binance’in açıklamasından sonra bu iki kripto paranın  fiyat eğilimi hemen yeşile döndü. Geçtiğimiz günlerde Credissimo tarafından finanse edilen bir Finansal Teknoloji grubu olan NEXO, Binance Coin’in kripto para destekli krediler için teminat olarak kabul edileceğini açıkladı. Bir veri analisti olan Fundstrat’tan Ken Xuan, Benchmark Crypto Performance olarak da bilinen Fundstrat Weekly’nin lansmanını duyurdu. Xuan tweetinde sektör/boyut analizi, göreceli performans, indeksler ve grafikler arasındaki korelasyonları gösteren 3 grafik yayınladı. En üstte ise Binance’in yerel kripto para birimi BNB yer alıyordu!

Ethereum Classic ve Binance Coin son zamanlarda iyiye gidiyor

Geçtiğimiz hafta çeşitli borsalarda listelenen kripto paralar: SC, IOTX ve ICX. Bu üç kripto paranında, listelemeden sonra fiyatlarında bir artış yaşandı. Ethereum Classic ve Binance Coin son zamanlarda iyiye gidiyor. Bu  iki kripto paranın önümüzdeki günlerde daha önemli seviyeleri test etmesi bekleniyor.

Binance Coin (BNB) rekor artışla 15 sıraya yükseldi!
Binance Coin (BNB) rekor artışla 15 sıraya yükseldi!

Yazım sırasında Binance Coin, %0,8 oranında düşüşle 16,54 dolar seviyesinden işlem görüyor. Binance Coin şu anda, 1,8 milyar dolarlık piyasa değeriyle 15. sırada yer alıyor. Kripto para günlük olarak %4,69, haftalık  ise %17,38 oranında bir artış yaşadı.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin