featured

Binance Coin (BNB) için yeni bir başlangıç: Grafikteki model boğaların gücünü kanıtlıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Eylül ayındaki piyasa düzeltmesi sırasında Binance Coin (BNB) fiyatı, 234,8 dolar gibi yüksek bir seviyeden önemli bir düşüş yaşadı ve günlük grafikte V şeklinde bir düşüş modeli oluşturdu. Bu düşüş, Ağustos ayının son haftasında elde edilen kazanımları etkili bir şekilde sildi ve değeri %13 oranında düşürerek 204 dolara geriletti. Ancak son dönemdeki alım işaretleri BNB fiyatını bu destek noktasından uzaklaştırdı. Peki, bu toparlanma yenilenmiş bir yükseliş toparlanmasını tetikleyebilir mi?

Binance Coin BNB

Grafikteki kama modelinden bir kopuş gerçekleşmesi durumunda yukarı yönlü bir ralli başlayabilir. Alıcılar, 204 dolar seviyesinde yeterli bir satın alma baskısına tanık olabilir.

BNB için gün içi işlem hacmi 353,4 milyon dolardır. Bu da %0,93’lük bir kayıp yaşandığı anlamına gelmektedir.

Binance coin, son 24 saat içinde %0,24 oranında küçük bir düşüş yaşadı ve bu yazının yazıldığı sırada 211 dolar civarında işlem görüyor. Bu düşüş, 204 dolardaki destekten kaynaklanan yükseliş momentumunu anlık olarak frenlemiş gibi görünüyor. Bu durumda altcoin, 215 dolar civarında bir dirençle karşı karşıya kaldı.

Eğer yükseliş hissi devam ederse, fiyat %4 oranında değer kazanarak son üç aydır etkili olan düşen takoz modelinin üst sınırını hedefleyebilir. Bu dönem boyunca, fiyat üst ve alt trend çizgilerinden üçer kez sıçrayarak yatırımcılar için önemli olduğunu kanıtladı.

Dolayısıyla, eğer fiyat üst sınıra yaklaşırsa ve sert bir dirençle karşılaşırsa, bu durum başka bir düzeltmenin ve mevcut düşüş trendinin devamının sinyali olabilir.

BNB yeniden yükselişe başlayabilir mi?

Her ne kadar hâkim piyasa hissiyatı BNB için düşüş eğilimini korusa da, yukarıda bahsedilen kama modeli potansiyel bir fiyat tersine dönüşüne işaret ediyor. Gözde altcoin, üst trend çizgisini aşmayı başarırsa boğalara sağlam bir yol açacaktır. Bu durumda fiyat 250 dolarda bulunan hedefine ulaşabilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin