Binance Coin fiyat tahmini 2019-20-25: BNB yıllara göre ne kadar değer kazanacak?
Binance Coin fiyat tahmini 2019-20-25: BNB yıllara göre ne kadar değer kazanacak?

Binance Coin fiyat tahmini 2019-20-25: BNB yıllara göre ne kadar değer kazanacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance Coin’in birçok borsada işlem görmemesine rağmen, ilk 10 kripto para arasına girmiştir. Bu varlığın bu kadar popüler olmasının ana nedeni, en çok kullanılan ticaret platformu Binance’nin yerel tokeni olmasıdır. Kripto para trader’ları için, özellikle ücretin düşürülmesinde bazı faydalar sağlar. Bu yazıda, önümüzdeki birkaç yıl içinde BNB’nin fiyatını tahmin etmeye çalışacağız

Binance Coin (BNB)

Binance Coin (BNB), dijital varlık alım ve satımı için en iyi ticaret platformları listesine giren en büyük kripto alım satım borsası Binance tarafından çıkarıldı. Varlığı sırasında, kripto borsasında işlem hacminde ilk sırada yer almayı başardı ve bir hacker saldırısına karşı asla taviz vermedi. Ayrıca, BNB Token, yatırımcıların platformla etkileşimini sağlamak ve sadakat programı çerçevesinde bir nevi teşvik ödülü olarak hareket etmesini kolaylaştırmak için tasarlanmış bir iç kripto sistemidir.

Binance genişlemesi

Ayrıca, 2018’de Binance, Tayvan, Malta vb. Hükümetlerle bir dizi ortaklık anlaşması imzaladı. Amaç, herkesin rahat koşullarda güvenli bir borsada kripto varlıklarını alıp satabilmeleri için yeni ticaret platformları oluşturmak. Örneğin, Malta’daki bir şube, AB’nin Avrupa Birliği’nin yasal alanındaki sakinlerinin dijital varlıkları satıp almalarını, Euro gibi fiili para birimleriyle takas etmelerini sağlamalıdır.

Binance Coin fiyat tahmini 2019

2019’daki Binance Coin için daha fazla beklenti sadece bu kriptonun sahibinin adımlarına bağlı değil, aynı zamanda Çin yetkililerinin kripto para birimi teknolojilerinin gelişimi üzerindeki kontrolünü zayıflatma eylemlerine bağlı olacaktır. Bu nedenle, kriptonun gençliği ve büyümesini etkileyen gizli faktörlerin varlığı nedeniyle kripto paranın gelişme yönü hakkında doğru tahminler vermek zordur.

BNB kripto para, yatırımcılar ve kripto para birimi işlemcileri arasında popüler olan ebeveyn borsasının desteği sayesinde kapitalizasyonun büyümesini gösterebilir.

Ayrıca, bir kriptonun maliyetinin kullanımıyla günlük işlem hacmine bağlı olduğunu unutmayın. Bu varlığı kullanarak günlük işlem hacmi 1.3 milyar dolara ulaşıyor ve bu rakam sürekli artıyor. Bu nedenle, yatırımcılar BNB oranını token başına 25 dolar olarak tahmin ediyor.

Binance Coin fiyat tahmini 2020 ve sonrası

Uzun vadeli tahmin, mevcut fiyat eğilimlerinin ve teknik analizin incelenmesine dayanır. BNB tahmini, 2020-2025 için aşağıdaki fiyat seviyelerine ulaşılacağı varsayılır:

  • 2020 sonunda – 33 dolar
  • 2021 sonunda – 41 dolar
  • 2022 sonunda – 49 dolar
  • 2023 sonunda – 52 dolar

Binance Coin uzun vadeli tahmin

Döngü teorisine dayanan bir tahmin daha, önümüzdeki 5 yıl içerisinde token fiyatında %1500-2000 oranında bir artış olacağını öngörüyor.

BNB özet incelemesi

Binance Coin, büyük ölçüde alım satım platformunun başarısından dolayı büyüme ihtimaline sahip. Borsa yönetimi, trader’ların ve yatırımcıların ihtiyaçlarını anladıklarını gösterdi; bu nedenle, başka işlemlerin etkisinin artmasına ve ticaret platformunun ve BNB tokeninin konumunu güçlendirmesine yardımcı olacağına dair hiçbir şüphe yok.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin