featured

Binance Coin (BNB) fiyat analizi: Düşüş derinleşirken geri dönüş için kritik seviyeler nedir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Binance Coin (BNB), piyasadaki kötü hava sebebiyle değer kaybediyor.

CoinMarketCap verilerine göre, satıcıların kesin olarak oyuna girdiği görülüyor.

Binance Coin (BNB) fiyat analizi:

Binance Coin (BNB) fiyatı, son 24 saat içinde %5,54 oranında bir düşüş yaşadı.

BNB Binance Coin

Fiyatı kanalın ortasında, 213,5 dolarlık destek ile 220,3 dolarlık direnç arasında işlem görüyor. Eğer bugünün mumu 220 dolara yakın kapanırsa, boğalar yeniden inisiyatifi ele geçirebilir. Bunun sonucunda da gözde altcoin, yarının işlem seansında 224 doları yeniden test edebilir.

Dün fiyat, 212,5 dolarda yerel bir zirve oluşturdu. Şu anda, yatırımcıların keskin hareketler görmesi pek olası değil. Ancak, kesin olan bir şey var ki o da BNB henüz bir geri dönüş için yeterli enerjiye sahip değil.

Sonuç olarak, önümüzdeki birkaç gün için en olası senaryo 215 dolar ile 220 dolar arasında yatay işlemdir.

Haftalık grafikte yatırımcılar, 214,8 dolar seviyesine odaklanmalı. Eğer haftalık grafikteki mum bu seviyenin yakınında kapanırsa, yeni bir düşüş dalgası gelebilir. Böyle bir senaryoda Binance Coin, 200 dolar seviyesini test edebilir.

BNB, bu yazının yazıldığı sırada ise 217,5 dolar civarında işlem görüyor.

U.today

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin