Malezya'dan Binance şoku: Borsanın ülkede faaliyet göstermesi yasaklandı
Malezya'dan Binance şoku: Borsanın ülkede faaliyet göstermesi yasaklandı

Binance Coin (BNB), Ethereum Blockchain’inden taşınacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance CEO’su Changpeng Zhao, yeni merkezsiz borsa olan Binance DEX hakkında bilgi verdi. CZ ayrıca, yeni merkezsiz borsanın, Ethereum’un ERC20 tokenlerine benzediğini ve Binance Coin (BNB) gibi tokenler arasında işlem yapmasına izin vereceğini söyledi. CEO, yeni merkezsiz borsanın ana amacının hızlı olması ve ücretsiz olması olduğunu da ekledi. Ancak Bitcoin ağı zincir üzerinde işlem yapmak için çok zaman harcıyor ve ayrıca büyük işlem ücretlerine sahip.

Binance DEX merkezsiz borsalara göre daha hızlı olacak

Changpeng Zhao konu ile ilgili şunları söyledi:

Binance DEX, merkezi olmayan bir şekilde ticaret yapmanıza izin veren Binance zinciri üzerinde yaşıyor… Kripto para biriminin, hızlı olması gerektiği gibi aktarılması da daha ucuz olmalıydı, bence başlangıçta bu yapıldı ama… Mevcut merkezi olmayan borsalar ya çok yavaş ya da kullanıcı arayüzünü kullanmak nispeten zor.

Ayrıca CZ, DEX ile kullanıcı arayüzünü basit ve kullanımı kolay hale getirmeyi ve “hızlandırmayı ve kullanıcı deneyimini” iyileştirmeyi hedeflediklerini söyledi. CZ, DEX ile ilgili daha fazla bilgiyi Twitter’da verdi:

CZ’ye göre, Ethereum’un akıllı sözleşme temelli seçenekleri kitleler tarafından benimsenmesi için çok yavaş ve bu yavaşlığı 2019’un başlarında lansmanı planlanan yeni borsalarla değiştirmek istiyoruz.

binance dex

Binance Coin (BNB), 2019’un başlarında ana ağına taşınacak

Binance’in resmi Medium bloğunda şu içerik bilgileri paylaşıldı:

DEX’te paralarınız, Trust Wallet gibi merkezi olmayan cüzdan uygulamalarıyla güvence altına alındığından, yatırımcıların kendi fonları ve özel anahtarları üzerinde tam kontrol sahibi olmalarını sağlayacağız.

CZ, BNB’nin Ethereum Blockchain’inden taşınacağını ve DEX’in piyasaya sürülmesinden sonra 2019’un başlarında ana ağlarına taşınacağını söyledi.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin