Binance Coin ve NEM fiyat analizi: BNB ve XEM yükselecek mi?
Binance Coin ve NEM fiyat analizi: BNB ve XEM yükselecek mi?

Binance Coin (BNB) bir menkul kıymet mi? CZ cevaplıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçtiğimiz günlerde yapılan bir röportajda Binance CEO’su Changpeng Zhao, Binance’e ve bütün kripto uzayına nasıl geldiğini ve ekibinin borsadaki hızlı büyümeyi nasıl ele aldığını açıkladı. Zhao ayrıca “Binance Coin bir menkul kıymet mi?” sorularına açıklık getirdi.

Unchained’a verdiği röportajda Zhao, Binance Coin’in (BNB) az ya da çok menkul kıymet tarifine uyduğu söylentilerine cevap verdi.

Zhao buna cevaben güldü ve şöyle dedi:

Güldüm çünkü bu durum, çok öznel bir bakış açısı gerektiriyor. Sizin görüşünüze değer veriyorum ve zannediyorum bu ki bu sizin bakış açınız.

Ancak Unchained, bunun sadece onun kişisel fikri olmadığını ve çok sayıda kaynağın Binance Coin’i bir menkul kıymet tokeni olarak gördüğünü söyledi. Zhao, bu ifadeye, dünyanın dört bir yanındaki insanların tek bir görüşe sahip olmadığı için bu durumun öznel bir konu olduğu yönünde karşı çıktı.

Zhao ekledi:

Binance Coin (BNB) şu an için yasal bir menkul kıymet olarak konumlanmıyor.

CZ, birçok insanın aynı görüşe sahip olamayacağını söyleyerek devam etti ve bu durumu sadece bir “görüş ayrılığı” olarak nitelendirdi.

Binance Coin bir menkul kıymet tokeni mi?

Binance Coin, bazı ülkelerde yasal olarak bir menkul kıymet olarak sınıflandırılmış olsa bile, muhtemelen başka ülkelerde daha farklı olarak sınıflandırılacak. Dahası Zhao, kriptonun bir menkul kıymet olup olmadığı konusundaki tüm tartışmanın sadece altı ay önce başladığını, daha önce böyle bir tartışmanın bulunmadığını belirtti.

Unchained muhabiri, bu meseleyi 2016 ortalarından bu yana çok sayıda insanla tartıştığını söyleyerek yanıt verdi.

Zhao şöyle söyledi:

Şimdiye kadar kimse BNB’nin bir menkul kıymet olmadığını söylemedi. ABD merkezli bir cevap arıyorsunuz.

bcfocus

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin