binance chain
Binance, desteklenen uyumlu tokenler Listesinde XRP ve BUSD ‘yi de ekledi

Binance Chain büyümeye devam ediyor… Üç yeni token ekosisteme katılıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance Chain son birkaç aydır sorunsuz bir şekilde ilerliyor ve hem token projeleri hem de kullanıcılar için sıkça tercih edilen bir platform hale geldi. Dünyanın en büyük kripto para borsası, kripto endüstrisindeki en güçlü ve baskın güçlerden biri olarak gelişimini sürdürüyor.

Son gelişmelerde ise üç yeni token projesi Binance ekosistemine katılarak zincirin erişimini artırıyor. İşte Binance Chain’e katılan üç yeni proje:

WaykiChain, projenin bir bölümünü Binance Chain’e taşıyor

Gelişmekte olan blokzincir ekosistemi WaykiChain, yerel kripto parası WICC’ni Binance Chain’e geçirdiğini açıkladı. Bu durum, tokenin dünyadaki en büyük merkezsiz kripto para borsalarından biri olan Binance DEX’te listelenmesine olanak tanıdı.

Şirket, Binance Chain ile entegrasyonun kullanıcı gruplarında ayrılmış, çok yönlü bir ekosistem oluşturma vizyonunu gerçekleştirmesine izin vereceğini belirtti. An itibarıyla, WaykiChain tüm token değişimlerini bir yıllık zaman zarfından tamamlamış gözüküyor. WaykiChain ayrıca TPS 3200+ protokolüyle dapp gelişimine yoğun bir şekilde odaklanmış durumda ve çeşitli işletmelerle stratejik olarak önemli ortaklıklar kurdu.

SWIPE Token: Binance DEX’de listelenecek bir diğer token

Veri ekonomisine odaklanmış bir ağ olan SWIPE Salı günü yaptığı açıklamada, dağıtılmasından 2-3 hafta sonra, Binance DEX kripto borsasında tokeni olacağını belirtti. Token, 5 Ağustos – 18 Ağustos tarihleri ​​arasında Tokenomy ve Tokocrypto borsalarındaki İlk Borsa Teklifi (IEO) aracılığıyla piyasaya sürülecek.

Resmi Medium bloğunda, şirket zaten Performers, GMO Research, Panel ve Acorn gibi büyük veri alıcılarıyla bir ortaklığı olduğunu belirtmişti. Ağın ayrıca Güney Doğu Asya’daki uygulamaları için 2 milyondan fazla kullanıcıya sahip sağlam bir kullanıcı tabanı bulunuyor.

Ethereum Blockchain üzerindeki SWIPE ERC-20 tokenini SWIPE.B olarak adlandırılacak Binance Chain’deki BEP-2 standardına takas etmek için bir geçiş hizmeti sunacağız.

Binance DEX PCHAIN ​​Token’i (PIBNB), PIBNB/BNB çifti ile işleme alacak

Binance Chain’in merkezsiz borsası Binance DEX, PCHAIN ​​Token’i (PIBNB) listelediğini ve PIBNB/BNB alım satım teklifinde bulunduğunu açıkladı. İşlemler, 24 Temmuz Çarşamba gününden itibaren başlayacak. Binance, resmi topluluk sayfasında yapılan açıklama şu şekilde:

PCHAIN, Super-Ethereum, 180K TPS ile kıtalardaki 256 küçük zinciri destekleyebilen ve işlemi saniyeler içinde teyit edebilen dünyanın en büyük yerel EVM çoklu zincir sistemdir. PCHAIN, Google Incubator Plug&Play tarafından Asya Pasifik’te ilk halka açık zincir yatırımıdır.

PCHAIN, FBG, Torque, QUESCHAIN, Düğüm Sermayesi, LD Sermayesi, JRR ve Blok VC dahil olmak üzere yaklaşık 40 seçkin küresel sermaye fonundan stratejik bir yatırım aldı. Ayrıca, birkaç Fortune 500 şirketiyle de anlaşması bulunuyor. PCHAIN’ın hızlı gelişmesinin nedeni, arkasında “Çin’de ilk uluslararası blokzincir patentinin mucidi, Singapur’un Cumhurbaşkanlığı Ödülleri’nin sahibi ve bir Ulusal Plan Bin Kişi Planı’nın profesörü” olan güçlü yönetim ekibi bulunması olarak gözüküyor.

cryptonewsz

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin