Binance Coin ve NEM fiyat analizi: BNB ve XEM yükselecek mi?
Binance Coin ve NEM fiyat analizi: BNB ve XEM yükselecek mi?

Binance CFO’su, kripto para sektörünün benimsenmesini hızlandıracak iki şeyi açıklıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çoğu kripto meraklısının zihnindeki nihai hedefin, kripto paranın toplumsal olarak benimsenmesi olduğunu söylemek pek de yanlış olmaz. Peki bu noktaya gelebilmek için ne yapılması gerekiyor? Binance CFO’su, kripto para sektörünün benimsenmesini hızlandıracak iki şeyi açıkladı.

Binance Mali Dorumlusu Wei Zhou, Cryptoslate ile yaptığı röportajda, Binance’in kripto para birimlerinin benimsenmesini teşvik edeceğini düşündüğü birkaç öneride bulundu:

Bence iki şey kripto benimsemesini mümkün kılacak: Birincisi, satın alma kolaylığı sayesinde kripto dünyasına giriş paraları genelde Bitcoin ve Ethereum’dur. Bunun gibi daha fazla on-ramp (fiat-to-crypto) ve off-ramplere ihtiyacımız var. İkinci olarak da temel olarak ekosistemde daha yüksek kaliteli projelere ihtiyacımız var. Ekosisteme daha yüksek kaliteli yatırımcı projesi ve yatırım çekmek ve ikincil pazarlara sahip olmak için daha fazla entelektüel sermaye çekmemiz gerekiyor. Bunun sürdürülmesine yardım etmek istiyoruz.

Binance CFO’su Afrika kıtasına yatırım yapmaya devam edeceklerini açıkladı

Zhou ayrıca Binance’in, uzun vadede yapabileceklerini kanıtladığını belirtti ve ekledi:

Binance, geçen yıl Ağustos ayında başlatıldı. Sadece beş çeyrekte çok büyük bir büyüme yakaladık. Bunun iki sebebi var: Birincisi, oldukça büyük bir küresel kullanıcı tabanımız var; yaklaşık 180 ülkede 10 milyonun üzerinde aktif kullanıcıya sahibiz. İkincisi, birçok kullanıcı Binance borsasını ikincil veya üçüncül cüzdanlarından biri olarak kullanıyor. Böylece, ticaretin dışında, kullanıcılarımızın ne yapmamız gerektiğini sorduğunu anlayabiliyoruz.

CZ’nin 2020 yılına kadar 1 milyar kullanıcıyı hedeflediğine değinen Zhou, borsanın Uganda girişiminden bahsetti ve Afrika’nın Binance için bir hedef olduğunu belirterek kıtanın geleneksel finansın yerini almak için kripto para birimi için çok uygun bir yer olduğunu ekledi.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin