ripple xrapid XRP
Binance CEO’sunun Ripple görüşleri XRP topluluğunu heyecanlandırdı

Binance CEO’sunun Ripple hakkındaki görüşleri XRP topluluğunu heyecanlandırdı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İlk canlı yayınında konuşan Binance CEO’su Changpeng Zhao, önde gelen kripto para borsasının, gelecekte XRP destekli xRapid’i desteklemek için Ripple ile kesinlikle ortak olacağını belirtti.

Changpeng Zhao’nun bahsettiği bu tür bir ortaklık konusunda atılan somut bir adım yok. Fakat iş birliği konusunda olumlu düşüncelere sahip olunması Ripple için iyi bir haber olarak değerlendirilebilir. Bunun yanında bankacılık sektöründe kendini göstermeye devam eden Ripple, sunduğu ödeme çözümleri ile son derece umut verici hamleler yapıyor.

Diğer yandan Binance xRapid’e zaten dolaylı yoldan likidite konusunda yardımcı oluyor. Borsanın Bittrex, Bitso, Coins.ph ve Bitstamp gibi diğer kripto borsaları ile birlikte finansal kuruluşların yerel para birimlerini XRP’ye dönüştürmeleri ve dijital varlıkları anında yeniden fiat paraya dönüştürülerek diğer ülkelere gönderimi sağlanıyor.

XRapid’i desteklemek XRP ’yi desteklemek anlamına geliyor

XRP, Ripple’nin tokeni olsa da, finansal kurumlara yönelik ana ürünü şu anda xRapid. Ripple, uluslararası şirketlerin dünyanın her yerindeki banka hesaplarına fiat cinsi fon kullanmak zorunda kalmadan para transferi için yasal olarak uyumlu bir yol olarak xRapid’i geliştirdi.

Bu, bankalarla ortaklıklarının çoğunu temel alan bir ürün. Ve hiç şüphesiz Binance gibi dünyanın en büyük borsasının böyle bir desteği, Ripple için büyük bir kazanım olacaktır.

Eğer bu ortaklık düşüncesinde somut adımlar atılmaya başlanırsa, Binance gibi lider bir kripto borsası XRP’nin fiyatı üzerinde önemli etkiler oluşturabilir.

Ripple, sahip olduğu XRP miktarından dolayı ve çalışma prensiplerinden ötürü kripto para yatırımcıları ve ilgileri tarafından merkezileşme konusunda eleştirilere maruz kalmıştı.

Bununla birlikte, Binance, XRP’nin kripto para topluluğundan daha fazla talep görmesine neden olabilir. Bu durum ise tokenin daha fazla dağıtılmasını sağlayacak olup merkezsizlik seviyesini artırıcı yönde bir etki yapabilir.

u.today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin