Binance Coin fiyat analizi: BNB için sıradaki hamle yükseliş mi olacak?
Binance Coin fiyat analizi: BNB için sıradaki hamle yükseliş mi olacak?

Binance CEO’sundan kripto başarısı için üç anahtar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Önde gelen kripto para borsası Binance‘in kurucusu ve CEO’su Changpeng Zhao, şirketin bir coini desteklemeden ve platforma eklemeden önceki süreci hakkında bilgi verdi.

Changpeng Zhao, CNBC’nin Crypto Trader programında yaptığı açıklamada, yoğun bir araştırma sürecinin ardından üç temel düşüncenin ele alındığını söyledi:

Bir proje hakkında bilgi edinmek için whitepapera bakmanız, okumanız ve anlamanız gerekir. Ürünle oynamalısınız, topluluğu araştırmalısınız. GitHub’daki kaynak koduna bakın. Toplum yorumlarını gözden geçirin.

Temelde üç şeyi arıyoruz: İyi bir takım, ürün, kullanıcı. Hikayesi olan ideal bir takım, yetenekli bir takım, doğru şeyi mi yoksa yanlış şeyi mi yapacak bilemeyiz fakat iyi bir geçmişe sahip ekip, devam etme eğilimindedir. İkinci olarak ürünlere bakıyoruz. Yani eğer bir fikrin varsa bu iyi bir şey ama Binance artık konsept paraları listelemiyor. Biz çok büyüğüz. Bir konseptiniz varsa, önce daha küçük bir borsada listeleyebilir ve işinizin performansını izleyebilirsiniz.

Zhao son anahtarı şu şekilde açıkladı:

Son olarak bir ürünün kullanıcılara sahip olmasını istiyoruz. Yani aslında kaç kullanıcınız olduğunu kontrol ediyoruz. Telegram’da 10.000 kullanıcınız olması gerektiğini söyleyen sert standartlar yayınlamıyoruz. Çünkü bunu söylersek, insanlar başkalarını Telegram grubuna katılmaya teşvik edecekler. Bu yüzden, herhangi bir sabit metrik yayınlamıyoruz. Ama temelde, iyi bir projeniz varsa, onu listeleyebiliriz. Bununla birlikte karşı tarafla konuşacak, iletişim kuracak bir kişimiz yok. İnsanlar bana geliyor ve “Hey CZ, paramı listelemem için sana 20 milyon dolar vereceğim” diyorlar. “O paraya ihtiyacım yok, teşekkür ederim.”

Binance hakkındaki spekülasyonlar

Zhao ayrıca şirketin bir şey eklemeden paraları listelemeye istekli olduğunu söyleyerek, Binance’in para ekleme konusundaki yapılan spekülasyonlara da değindi:

Pazarlık yapmıyoruz ve bir fiyat sormuyoruz. Proje ekibi, başvuruda bulunduklarında bize ne ödemek istediklerini söylüyor. Sıfır bile diyebilirsin, kabul edeceğiz. Ve sıfır dediğimiz paraları da listeledik.

İyi bir ürüne, iyi bir servise sahip olmalısınız. Bence servisimiz iyi ama dürüst olmak gerekirse mükemmel değil. Bunu gerçekten geliştirmek istiyorum ama sektörde başkalarına kıyasla çok iyi bir durumdayız. Ama bence diğer önemli şey etik davranışlar.

Zhao’ya göre bu etik, Binance’in başarılı olmasının ana nedenlerinden biri. Zhao, şirketler sorumlu bir şekilde hareket ettiğinde insanların doğru kelimeleri bulacağına inanıyor.

Kripto alanında devam eden çok tehlikeli şeyler var. En etik, en güçlü borsa olmak istiyoruz. Yani bu bizim felsefemiz. Kullanıcıları gerçekten korumak istiyoruz. Aslında bunu çok fazla söylemiyoruz ama insanlar bunu anlıyor. İnsanlar akıllıdır. İnsanlar başka insanlara iyi bir borsa inşa ettiğimizi söylüyorlar.

Gücümüzü çok dikkatli kullanmalıyız. Desteklediğimiz projeler konusunda çok dikkatliyiz, çünkü herkes çok acele ediyor.

dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin