PundiX (NPXS) büyük sistem güncellemesi ile Binance Chain’i entegre ediyor
PundiX (NPXS) büyük sistem güncellemesi ile Binance Chain’i entegre ediyor

Binance CEO’su Changpeng Zhao Pundi X (NPXS) tokenini kutluyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance CEO’su Changpeng Zhao, Pundi X (NPXS) ekibi tarafından BNB kullanarak ödeme imkanı sağlayan bir entegrasyon demosunun ardından NPXS tokenini açık bir şekilde tebrik etti. Demo, Twitter kullanıcısı @Isotopes_CC tarafından yayınlandı. Videoda 49 saniye içinde XPASS kart kullanımı ve BNB ödeme işlemini göstermekte.

Pundi X (NPXS) festival ödemelerine hazırlanıyor

Pundi X, Tayvan’daki yaklaşan Ultra festivali için XPASS kartını kullanacak 30.000 katılımcı bekliyor. Twitter’daki demosunun ardından Binance CEO’su Changpeng Zhao BNB’nin bu kullanımı hakkında görüşlerini şu şekilde belirtti:

 BNB’yi sürekli olarak ekosistemine entegre eden projeleri şahsen tebrik ediyorum.

Daha önce Changpeng Zhao, ödeme ve benimsenme gibi hayati olayların çok dikkate alınmadığına dikkat çekmek için şöyle bir tweet attı:

Çok fazla kişi fantezi özelliklere odaklanıyor, ancak temel kabulü unutabiliyor. Ödeme, benimsenmenin anahtarı.

https://twitter.com/cz_binance/status/1037879373343256576

Nihayetinde, NPXS listenin en üstünde yer alıyor ve bu hafta sonu binlerce insan XPASS kartlarını etkinlikte test edecek.

https://twitter.com/cz_binance/status/1037887099582603265

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin