Qtum (QTUM) piyasanın en değerli 27. kripto parası
Qtum (QTUM) piyasanın en değerli 27. kripto parası

Poloniex Borsası Qtum (QTUM) tokenini listeliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

6 Eylül’de, eşler arası bir ödeme teknolojisi organizasyonu olan ÇKP, Poloniex Borsası’nın Qtum (QTUM) tokenini listelediğini duyurdu. Platform ayrıca, Qtum için mevduatların ve para çekme işlemlerinin açık olduğunu belirtti.

Qtum (QTUM) piyasanın en değerli 27. kripto parası

Twitter aracılığıyla yapılan resmi açıklamada Qtum şunları belirtiyor:

Poloniex ailesine Qtum’u (QTUM) davet ediyoruz!

Açıklamaya göre borsa, 7 Eylül 2018’de saat 16:00’da QTUM/USDT, QTUM/BTC ve QTUM/ETH işlem çiftleri etkinleştirecek. QTUM şu anda CoinMarketCap’a göre piyasa değeri ile en büyük 27. kripto para birimi. Yazım sırasında, piyasa değeri 338 milyon dolardan fazla olan QTUM, 3,80 dolar seviyesinden işlem görüyor. Kripto para son 24 saatte %4,45’lik bir düşüş yaşadı.

Qtum (QTUM) fiyat grafiği
Qtum (QTUM) fiyat grafiği

Circle kripto varlık ticaretine odaklanıyor

Poloniex, ABD Delaware merkezli bir kripto para borsası. Platform, kullanıcı fonlarının güvenliğini sağlamak için mevduatlarının çoğunu havalandırmalı soğuk hava deposunda tutar. Aktif işlemin gerçekleşip gerçekleşmediğini garantilemek için online olarak sadece bir kısım para yatırılabilir.

Circle, borsayı satın aldığından bu yana Poloniex’in kripto varlık ticareti öncelikli hedef haline getirildi. Ayrıca, gözden geçirilecek projeler listesinde şirket, temel olarak yeni merkezi olmayan uygulama (dApps) sistemlerini destekleyen Blockchain tabanlı platformlara odaklandığını da ekliyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin