cz binance liverpool
Binance CEO'su da Liverpool FC'den bir davet aldı... Peki, bu gerçek mi?

Binance CEO’su da Liverpool FC’den bir davet aldı… Peki, bu gerçek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bu haftanın başlarında, Justin Sun, dünyaca ünlü futbol kulübü Liverpool FC’nin Tron’a resmi bir ortaklık önerdiğini gururlanarak twitlemişti.

Bu haber, Tron topluluğunda bir coşku dalgasına neden olsa da TRX fiyatını etkilemedi. Çünkü pazar şimdiye kadar Tron’un CEO’sunun yaptığı duyurulara alışkın olduğundan yayınladıklarına çok da tepki vermiyor.

Binance CEO’su CZ  de benzer bir davet aldı

27 Nisan Cuma günü, Changpeng Zhao, Twitter’da Liverpool FC’den geldiği iddia edilen bir davetiye göstererek Binance’ın bir iş birliği yapma olasılığına ithafen bir mesaj verdi. İddialara göre, LFC pazarlama kampanyaları için Blockchain ve kripto para kullanmak istiyor.

Liverpool davetleri konusunda bazı şüpheler söz konusu

Tron’un açıklamasının ardından, Decrypt yukarıda belirtilen futbol kulübüyle ilgili detaylar için irtibata geçti. Ancak, LFC sözcüsü, Tron ile bir “resmi ortaklık” iddialarını reddetti. Ayrıca bu kripto şirketini hiç duymadıklarını söyledi.

Doubts abound

Tuhaf bir şekilde, bu duyuruyu yaptıktan sonra Justin Sun, daha sonraki twitlerinde bu “ortaklıktan” hiç bahsetmedi.

Kraken Borsasının CEO’su Jesse Powell de kısa bir süre önce Twitter’dan bu tür spam mesajını aldığını belirtti.

Fakat CZ’nin aldığı davet attığı videoya göre ciddiye benziyor. Ayrıca davetin kulübün Ortaklık Geliştirme Müdürü Marcel Weigmann’dan geldiği belli oluyor.

u.today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin