Binance CEO'su CZ, kripto büyümesinin önündeki en büyük engeli açıkladı
Binance CEO'su CZ, kripto büyümesinin önündeki en büyük engeli açıkladı

Binance CEO’su CZ, kripto büyümesinin önündeki en büyük engeli açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance’in kurucusu Changpeng Zhao (CZ), neredeyse tüm servetini hayır kurumlarına dağıtmak istiyor. Gizemli milyarder ilk kez böyle bir açıklama yapıyor ve şimdi diğer kripto milyarderlerinin bu yolu izleyip izlemeyeceği merak konusu.

Servetinin büyük kısmını hayır kurumlarına aktarmak istiyor

Binance CEO’su CZ, Çarşamba günü Associated Press ile yaptığı bir röportajda, servetinin büyük bir bölümünü dağıtarak Bill Gates ve Rockefeller gibi milyarderlerin izinden gideceğini açıkladı. 44 yaşındaki CEO, bu büyük bağışı yaptıktan sonra halen mevcut yaşam tarzını koruyabileceğini belirtti.

“Şahsen, finansal olarak özgürüm. Çok fazla paraya ihtiyacım yok ve yaşam tarzımı bu şekilde sürdürebilirim. Bugüne kadar Rockefeller’den birçok zengin girişimci veya kurucunun yaptığı gibi servetimin çoğunu vermeyi düşünüyorum. Servetimin yüzde 90, 95 ya da yüzde 99’unu dağıtmak niyetindeyim.”

Zhao’nun net geliri, servetinin büyük kısmı dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance’den geldiği için yaklaşık 2 milyar dolar civarında olduğu düşünülüyor. Röportaj sırasında Changpeng Zhao, kripto para yatırımlarının büyük olmadığını ve 2014’te satın aldığı BNB ve biraz Bitcoin’den başka kripto parası olmadığını açıkladı.

“Kripto olsun ya da olmasın, başka herhangi bir projede kişisel hisse sahibi değilim. Bunu kasıtlı olarak yapıyorum çünkü herhangi bir potansiyel çıkar çatışması istemiyorum. Yani çok ama çok çeşitlendirilmiş bir portföyüm yok ki aslında çoğu insana tavsiye etmiyorum.”

Changpeng ayrıca Dogecoin ve Shiba gibi şaka paralarını anlamadığını, ancak yaydıkları “merkezsizleşmenin gücünü” kabul ettiğini açıkladı. Dogecoin’in uzun süredir piyasada olduğunu ve sonrasında daha fazla şaka parasının ortaya çıkmasını beklediğini belirtiyor.

CZ ‘ye göre Kripto paralarla ilgili en büyük sorun

Kripto para birimleri popülerlik kazansa da, Changpeng Zhao varlık sınıfıyla ilgili bazı temel sorunları vurguluyor. Oynaklığı, insanları kripto para birimlerinden uzak tutan sorunların bir parçası olarak belirtiyor ancak bazı yatırımcıların volatiliteden hoşlandığını belirtiyor. Zhao için kripto para birimlerinin büyümesine engel olan en büyük sorun kullanım kolaylığı. Ayrıca, öldükten sonra bireylerin varlıklarının geleceği konusunda endişelerini dile getirdi.

Sektör olgunlaştıkça bu alanda büyük gelişmeler görebileceğimizi de sözlerine ekledi. Changpeng Zhao daha önce Fransa’nın kripto para borsası için potansiyel bir merkez olabileceğini belirtmişti.

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin