Binance CEO'su CZ, kripto büyümesinin önündeki en büyük engeli açıkladı
Binance CEO'su CZ, kripto büyümesinin önündeki en büyük engeli açıkladı

Binance CEO’su CZ, Çin blockchain gelişmeleri hakkında konuştu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Lider kripto para borsası Binance’ın CEO’su Changpeng Zhao (CZ), geçtiğimiz günlerde Twitter’da bir AMA’ya katıldı ve Çin’deki kripto paralarla ilgili son yasal düzenlemelere değindi. Konuyla ilgili görüşleri sorulduğunda, CZ basitçe cevap verdi: “ne kadar çok katılım olursa, o kadar iyi.”

Stabil coinlerin kripto para olup olmadığını sormalarına benzer. İnsanların para kullanmasını veya kripto para sektörüne girmesini kolaylaştırırlarsa, bu muhtemelen iyi bir şey olur. Kripto paralar konusunda son derece inançlıyım ve diğer ülkelerin de katılmasını bekliyorum.

CZ kripto para kullanmadan Blockchain ilerlemesine inanmıyor

CZ’ye göre, Çin blok zincir yanlısı hale gelirken, bültenlerinin hiçbiri de Bitcoin yanlısı olduklarını öne sürmedi. Çin, kripto para olmadan blok zincir kullanmayı veya en azından kripto para tanıtımını en aza indirerek kullanmayı düşünüyor.

Dürüst olmak gerekirse çok işe yarayacağından şüpheliyim. Kripto para olmadan nasıl bir blok zincir sahibi olunacağını anlamıyorum. Teşvikler ve ağ ücretleri olmadan blockchain çok fazla kabul görmez. Yaygın benimseme olmadan, güvensiz bir ağın etkisinden kurtulamazsınız.

Ülkelerin Blockchain konusunda Çin’i takip etmesi gerektiğini düşünüyor

CZ, “sessiz gelişim modunda” olan ve şimdi “piyasaya çıkacak” birçok projeyle Çin’den nasıl daha fazla şey beklediği hakkında konuşmaya devam etti. Ayrıca, Binance’in P2P platformunun daha fazla kayıt aldığını anlattı. Çin’de kripto paraları çevreleyen son gelişmelerden sonra, ülkede günlük hacmi, birkaç milyon dolardan fazla olduğuna dikkat çekti.

Çin pazarlarında işlem hacminin yüksek olmasını bekleyebiliriz. Halkın bildiği haricinde hiçbir şey bilmiyorum, ancak Çin’in blok zincir alanında çok güçlü bir şekilde ilerleyeceğini düşünüyorum ve bunu göz önünde bulundurmayan herhangi bir ülkenin teknolojinin gerisinde kalma tehlikesi var. Birçok insanın dediği gibi, güçlü bir rekabet söz konusu.

Binance CEO’su, yakında dünyanın en büyük nüfusuna sahip ülkelerden biri olan Çin’in blockchain’i benimsemesi koşulunda, diğer ülkelerden gelen rekabet düzenlemelerini görmeyi beklediğini de sözlerine ekledi.

ambcrypto


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin