Binance balinalara VIP servisi sunacak
Binance balinalara VIP servisi sunacak

Binance CEO’su Changpeng Zhao: “Piyasanın büyümesi için ETF’ye ihtiyaç yok.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance CEO’su Changpeng Zhao, Periscope üzerinden yayınlanan bir canlı yayın sırasında gündemde olan birçok konu hakkında görüşlerini açıkladı. En dikkat çeken konu ise Bitcoin EFT hakkında söyledikleriydi.

Changpeng Zhao: “ETF gereğinden fazla abartılıyor.”

Changpeng Zhao ETF’nin gereğinden fazla abartıldığını, kripto para birimi endüstrisinin bir Bitcoin (BTC) ETF onayı olsun veya olmasın büyümesi gerektiğini söyledi ve şunları ekledi:

Sanırım sektörümüzün büyümesi için daha fazla girişimcinin gerçek projeler inşa etmesine ihtiyacımız var.

Bilindiği üzere, Chicago Board Options Exchange’in VanEck ve finansal hizmetler şirketi SolidX, Bitcoin ETF’nin listelenmesiyle ilgili kural değişikliğinden sonra yeniden başvuruda bulundu. Çok beklenen ETF lansmanı, kripto piyasası fiyatlarındaki yükselişin olası bir nedeni olarak gösteriliyor.

QuadrigaCX’i çevreleyen son tartışmaya dair yorum yapması istendiğinde Zhao, diğer borsalar hakkında yorum yapmak istememekle birlikte, “garip olan bir şeyler var” dedi.

Ayrıca Binance CEO’su XRP topluluğunu oldukça heyecanlandırdı. CZ, borsanın, xRapid sistemini kullanarak Ripple’ı (XRP) bir ortak olarak eklemek istediğini belirtti. xRapid, XRP’den kaynaklanan likidite kaynaklı uluslararası ödemeleri hızlandırmak için tasarlanmış gerçek zamanlı bir çözüm platformudur.

Cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin