Binance CEO’su CZ
Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ) Türkiye’ye geliyor

Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ) Türkiye’ye geliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para dünyasının en tanınmış isimleri arasında olan ve kripto para borsası Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ), 19-20 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilmesi planlanan Türkiye Sermaye Piyasaları Kongresi’nde konuşma yapmak için Türkiye’ye geliyor.

CZ Türkiye Sermaye Piyasaları Kongresinde konuşma yapacak

İlk olarak Ekim ayında Binance Türkiye hesabı, CZ’yi Türkiye’ye davet ederek bu ziyaretin ilk sinyallerini vermişti. Bu ziyaret, bugün (1 Kasım Cuma) Türkiye Sermaye Piyasaları Kongresi web sitesinde yapılan güncellemeyle kesinleşmiş oldu. Changpeng Zhao, 19-20 Kasım 2019 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek olan Türkiye Sermaye Piyasaları Kongresi 2019’da konuşmacılardan biri olacak.

Konferansın ilk gününde saat 13:30’da konuşacak olan CZ, Kimlic CEO’su Gökhan Seçkin’in sorularını yanıtlayacak. Twitter üzerinden CZ Binance veya Binance Türkiye hesaplarına gelecek olan sorulardan bazıları da Changpeng Zhao’ya sorulacak.

cz

Konferansa iş ve finans dünyasının önemli isimleri de katılacak

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği ile birlikte düzenlenen Kongre, iş ve finans dünyasının liderleriyle, çeşitli sektörlerden yöneticileri bir araya getiriyor. Etkinlikte ayrıca bankacılık sektörünün üst düzey yöneticileri, yatırımcılar ve sanatçılar da konuşmacı olarak yer alacak.

cointelegraph


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin