Binance CEO'su Bitcoin’e açık desteğini duyurdu
Binance CEO'su Bitcoin’e açık desteğini duyurdu

Binance CEO’su: “Bitcoin’e yatırım yapmanın tam zamanı.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ), birçok VC’nin faaliyetlerini sonlandırmış olmasına rağmen artık daha fazla yatırım yaptıklarını belirtiyor. Bitcoin ise yazım sırasında 3.310 dolardan işlem görüyor.

Binance CEO’su Bitcoin’e açık desteğini duyurdu

Dünyanın en büyük kripto para borsasının CEO’su Changpeng Zhao, bugün piyasaya yatırım yapılması için iyi bir zaman olduğunu belirtiyor. Ayrıca VC’ler, fiyatların düşmesiyle birlikte daha fazla fon dağıtmaktan korkarken, Changpeng Zhao attığı son tweette bu ayı zamanlarının neden özel yatırımlar yapmak için ilginç olduğunu anlatıyor. Changpeng Zhao’ya göre, en çok yatırım yapılan fikirlerin zaten bir ürün ya da prototipi var, güçlü ekipler tarafından destekleniyor ve makul değerlerle, cazip bahisler yapıyorlar. Twitter üzerinden Changpeng Zhao, paylaştığı yorumlarda şunları söylüyor:

Birçok VC, faaliyetlerini sonlandırmış olmasına rağmen biz artık daha fazla yatırım yapıyoruz. Değerlemeler daha makul, çoğu prototip ürüne sahip, sadece güçlü takımlar kaldı. ATH’den çok daha iyi yatırım fırsatları var.

Changpeng “CZ” Zhao'ya göre Blockchain'in geleceği parlak.

Changpeng Zhao, VC’lere meydan okuyor

CEO’nun bir VC firmasının kurucusu olan Barry Silbertin Çarşamba günü Digital Currency Group (DCG) tarafından yayınlanan bir yorumuna gönderme yaptığına inanılıyor. Changpeng Zhao’nun açıklaması, VC kapitalistlerinin genç kripto para birimini ve Blockchain işletmelerini desteklemeyi çok istemedikleri bir zamanda geliyor. Grayscale yatırımının ana şirketi olan Digital Currency Group’un kurucusu olan Barry Silbert’in yakın tarihli bir tweette, VC kapitalistlerinin dönem sayfalarını imzaladıktan sonra bile taahhütlerini nasıl çekeceklerine dair bir fikir veriyor.

Geçtiğimiz günlerde Binance Labs, Binance Labs’in kuluçka programını dünyanın dört bir yanındaki beş önemli şehirde başlatacağını duyurdu. Kentler Berlin, Buenos Aires, Lagos, Singapur ve Hong Kong. İnkübatör, erken aşamada Blockchain projeleri için programlar sunmayı planlıyor.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin