CZ son şakasıyla korkuttu: “Coinmarketcap, Bitcoin’i kaldırmalı.”
CZ son şakasıyla korkuttu: “Coinmarketcap, Bitcoin’i kaldırmalı.”

Binance CEO’su bir coini yanlışlıkla kara listeye aldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance CEO’su bir coini yanlışlıkla kara listeye aldı. Özellikle sosyal medyada CZ olarak bilinen Binance CEO’su Changpeng Zhao, genel olarak sakin bir adamdır, fakat şimdi onun gazabını hissedeceksiniz…

Binance CEO’su bir coini neden kara listeye aldı?

Bugün, XinFin (XDCE) olarak bilinen bir projenin, fiyatı pompalamak için bir Binance listelemesinde sahtecilik yaparken yakalandığı bildirildi. CZ anında harekete geçti ve takımı acil olarak toplayarak borsada (son derece göze çarpan) listelemeyi yasakladı.

https://twitter.com/cz_binance/status/1048857433249001472

Ancak, bir şirket çalışanının suçun proje ekibine bağlı olmadığına işaret etmesi üzerine CZ yumuşadı ve şu açıklamalarda bulundu:

Bu durum, yanlış bir bilginin böyle bir alanda ne kadar hızlı yayılabildiğini gösteriyor. Ayrıca bu durum, bir uyarı niteliğinde: CZ ile oynamayın!

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin