Sizce altcoin sezonu başladı mı başlamadı mı?
Sizce altcoin sezonu başladı mı başlamadı mı?

Binance CEO’su: “Altcoinlerin yüzde 95’i bu altcoin sezonundan faydalanamayacak.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son günlerde DeFi tokenları, Chainlink, Dogecoin ve Cardano gibi görece yeni kripto paraların fiyatlarında dikkat çeken değer artışları yaşanırken XRP, Litecoin ve Ethereum gibi büyük altcoinlerin fiyatlarında beklenen oranda değer artışı yaşanmıyor.

Kripto para piyasalarından beklenilen altcoin sezonunun öncü kripto paralara eskilerden ziyade yeni projeler olacağa benziyor. Son günlerde DeFi tokenları, Chainlink ve Crypto.com gibi kripto paraların fiyatlarında ciddi değer artışı yaşanıyor. Örneğin Chainlink üst üste kendi rekorunu tazeleyerek 6 doların üstüne çıktı.

Binance CEO’su CZ altcoinlerin yüzde 95’i bu konjonktürden faydalanamayacak

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından Binance’in CEO’su CZ, en son paylaştığı tweet’inde şu açıklamalarda bulundu:

“Bir sonraki altcoin sezonunda tüm altcoinlerin fiyatı artmayacak. Eğer bir proje 3 yıldır piyasada boy gösterip yeni bir proje geliştirememişse sonrası… Sadece yeniliği kovalayan birkaç proje başarılı olacaktır.”

CZ, başka bir tweet’inde başarısız olacak altcoinleri için %95 oranını da paylaştı.Yani CZ’ye göre Altcoinlerin yüzde 95’i başarısız olacak diyebiliriz.

Uber’in yatırımcılarından Jason Calacanis ise altcoinler için daha acımasız yorumda bulundu. Calacanis’e göre kripto para projelerinin %99’u bir işe yaramaz çöplük durumunda. Calacanis, bu projelerin çoğunu sadece para kazanmak amaçlı kurulduğunu ileri sürüyor. Hatta dolandırıcılıkla suçluyor.

CoinMarketCap’te listelenen 3 binin üzerinde kripto para var. Calanis’e göre bu kripto paraların %99’u; Binance CEO’suna göre %95’i değer taşımayan projeler.

Bitcoinist

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin