binance CEO
Binance CEO’su CZ, Ethereum’u hedef almaya devam ediyor

Binance CEO’su ana akım medyaya kripto piyasası güçlü mesajı verdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından Binance CEO ‘su Changpeng Zhao (CZ) Bloomberg’e verdiği röportajda zor geçen bir seneye rağmen endüstrinin hala gelecekten ümitli olduğunu dile getirdi.

CZ’ye göre, kripto para fiyatı “spekülatörler için çok güçlü bir çekiş” tir. Bununla birlikte, endüstrinin yeni uygulamalar oluşturan geliştiriciler ile büyüyeceğine inanıyor:

Her zaman spekülasyon olacak, bu da fiyatın dalgalanmasına neden olacak. Geçen yıl, yukarı doğru büyük bir dalgalanma oldu ve şimdi bir düzeltme aşamasındayız. Ancak uzun vadeli endüstri, gerçek uygulamalar ve gerçek zamanlı kripto para kullanım durumları ile sürdürülebilir olacak. Ayrıca bu süreç fiyatın nereye gittiğine bakılmaksızın gerçekleşiyor.

Binance CEO’su şirketin planlarında bir değişiklik olmadığını söylüyor

Ayrıca, CZ’ye göre piyasa koşulları Binance’ın stratejisini hiç değiştirmedi. Eylül 2018’de başlatılan Singapur’daki fiat-kripto borsasına ek olarak, şirket önümüzdeki birkaç ayda iki veya üç tane daha kurmayı planlıyor. Dahası, CZ, 2019’da borsada on adet daha fazla fiat-kripto borsalarının yanı sıra şirketin ilk merkezsiz borsasının (DEX) hayata geçireceğini belirtti:

Planlarımızın hiçbiri değişmedi. Hala ileriye doğru çok agresif bir şekilde ilerliyoruz.

Yazım sırasında Binance’deki 24 saatlik işlem hacmi 1,1 milyar ABD dolarının üzerindeydi. CZ ayrıca hükümetin kripto paralardaki rolünü de yorumladı. CEO, inovasyonu teşvik edecek daha fazla açıklık ve düzenleme olmasını gerekliliğinden bahsetti.

Binance CEO’su CZ tüm varlıklarını kripto paralarda tutuyor

2018 başında 2 milyar ABD Doları civarında gerçekleşeceği tahmin edilen net değeri sorulduğunda, CZ tüm varlıklarını hala kripto para portföyünde tuttuğunu belirtti.

CZ tarafından yapılan bu açıklamada, Haziran ayında ABD merkezli bir kripto para borsası olan Coinbase’in CEO’su ve kurucu ortağı Brian Armstrong’un insanların düşüş konusunda gereksiz yere endişe ettikleri söylemi ile doğru orantılıydı.

Brian Armstrong ise kendi ekibine ise şu şekilde seslenmişti:

Kriptonun fiyatını ve kaçınılmaz olarak ortaya çıkmaya başlayacak olan başlıkları görmezden gelmeniz için hepinizi cesaretlendirmek istiyorum. Bizim işimiz, kendi içsel motivasyon kaynağımızı bulmak ve diğer insanların ne düşündüğüne bakmaksızın elimizden gelenin en iyisini yapmak.

cryptonews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin