featured

Binance Blockchain etkinliği İstanbul’da yapılacak! İşte detaylar…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance’in yaklaşan Binance Blockchain Haftası’nın İstanbul, Türkiye’de gerçekleşmesi planlanıyor. Türkiye, kripto para dostu ortamı ve muazzam kripto para benimsemesi ile son derece rekabetçi bir piyasa ortamına sahip. Kıtalararası ülkenin sunduğu geniş fırsatları farkında olan Binance, 8-9 Kasım tarihlerinde düzenlenecek Blockchain Haftası için İstanbul’u mekân olarak seçti.

Binance

Blockchain Haftası, blockchain teknolojisinin geleceğini tartışan ve katkıda bulunan tüccarlar, kurucular, yatırımcılar, düzenleyiciler, küresel yetkililer ve yenilikçilerden oluşan yıllık bir toplantıdır. Binance’in resmi duyurusuna göre bu yılki etkinlik yalnızca “blockchain ve kripto paranın dünya çapında bir milyar kullanıcıyı daha finansal olarak nasıl güçlendirebileceğine” odaklanacak.

Binance: İstanbul canlı bir ekosisteme sahip!

Binance’in yeni atanan Pazarlama Müdürü (CMO) Rachel Conlan, Türkiye’nin dijital varlıklar için potansiyel alanına ışık tuttu ve İstanbul’u bir kripto para merkezi olarak selamladı. Kripto para borsasının İstanbul’daki devasa etkinliğini düzenlerken duyduğu coşku ve heyecanı paylaşan Conlan, “Türkiye kripto para piyasası için en heyecan verici topluluklardan biri” dedi.

Türkiye’nin sunduğu büyük olanakları anlatan Binance CMO’su, küresel ortalama olan yüzde 5’e kıyasla Türkiye’deki yüzde 12’lik etkileyici benimseme penetrasyonuna dikkat çekti. Borsa yöneticisine göre, Türkiye sadece kripto para piyasasını değil tüm endüstrileri destekleyen “canlı bir ekosisteme” sahip. O alıntı yaptı:

“Bu sadece kripto para borsaları ve kripto parayı tutan insanlarla değil, aynı zamanda buradaki girişimlerin, yatırımların canlı ekosistemiyle de ilgili. Bu çok heyecan verici. Türkiye bizim için çok şey öğrenebileceğimiz bir pazar. Buradaki kullanıcı tabanından ve bunu küresel programlarımıza nasıl uygulayabileceğimizden, neleri daha iyi yapmamız gerektiğinden öğrenebilir ve iç görüler edinebiliriz.”

Avrupa ve Asya arasında stratejik bir coğrafi köprü olan ve “eski dünyanın cazibesi ile yeni dünyanın cesur inovasyonunu” bir araya getiren İstanbul, borsa tarafından etkinlik için en iyi yer olarak kabul edildi.

İstanbul’da gelişmekte olan kripto ekosistemini takdir eden CMO, “Kasım ayında gerçekleştireceğimiz Blockchain Haftası’na burada ev sahipliği yapmayı seçmemizin nedenlerinden biri de gerçekten bu.” dedi.

coinedition

 

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin