Bitcoin'de kırılma yakın mı? İşte önümüzdeki hafta için olası senaryolar
Bitcoin'de kırılma yakın mı? İşte önümüzdeki hafta için olası senaryolar

Bitcoin’de kırılma yakın mı? İşte önümüzdeki hafta için olası senaryolar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son üç haftadır yatay seyreden Bitcoin fiyatı, kripto piyasasında belirsizlik yarattı. Ancak günlük grafik, kripto para fiyatının özellikle simetrik bir üçgen modelinin oluşumunu yansıtan iki yakınsak trend çizgisi arasında rezonansa girdiğini gösteriyor. Bu iyi bilinen devam modeli, önümüzdeki hafta BTC için en olası sonucu tahmin etmek için kullanılabilir.

Anahtar noktalar:

  • Teorik olarak, simetrik üçgen modeli, fiyat ilgili tarafın trend çizgisi bariyerini aştığında hakim trendi teşvik eden bir devam formasyonudur.
  • Bitcoin fiyatında devam eden konsolidasyon, genel piyasa eğiliminin yükselişe işaret ettiğini gösteren %23,6 Fibonacci düzeltme seviyesinin üzerinde kaldı.
  • Bitcoin’deki gün içi işlem hacmi %30,5 oranında azaldı ve 12.06 milyar dolara düştü.

Bitcoin Price Analysis

Yazım sırasında, Bitcoin fiyatı %0,8’lik bir gün içi kazançla 29.035 dolardan işlem görüyordu. Bugünkü sıçramayla birlikte, kripto para fiyatı üçgen formasyonun destek trend çizgisinden toparlandı ve devam eden konsolidasyonun birkaç seans daha uzayacağını gösteriyor.

Yan eğilim, fiyat grafik deseninin herhangi bir eğilim çizgisini kırana kadar devam edecektir. Üçgen paterni önceki fiyat trendini desteklediği için, Bitcoin fiyatının genel trend çizgisini kırma olasılığı daha yüksek. Trend çizgisinin üzerinde günlük bir mum kapanışı, yukarı yönlü bir toparlanmanın yeniden başladığına işaret edecek ve yatırımcılara bir giriş fırsatı sunacaktır.

Ayrıca, bu kırılma, BTC fiyatının 30.788 dolarlık son yüksek direnci aşması ve %15’lik bir büyüme potansiyeli kaydederek 34.000 doları vurması için yüksek bir olasılık yaratacak. Bitcoin için işler yükseliş yönünde görünse de, destek trend çizgisinin altında bir kırılma, düzeltme aşamasını uzatabilir.

Teknik göstergeler

Üstel Hareketli Ortalama: 50 günlük bir EMA’dan dinamik destek, Bitcoin alıcılarına ekstra avantaj sağlar.

Hareketli Ortalama Yakınsama Sapması: Düşen MACD(mavi) ve sinyal(turuncu) yükseliş toparlanması için ek bir onay önerdi.

Eğilim: Boğa

Volatilite: Yüksek

Direnç seviyeleri: 31.200 dolar ve 34.600 dolar

Destek seviyeleri: 25.000 dolar ve 27.000 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin