Binance, Bitcoin bakiyelerinde önemli miktarda çıkış gerçekleşti
Binance, Bitcoin bakiyelerinde önemli miktarda çıkış gerçekleşti

Binance, Bitcoin bakiyelerinde önemli miktarda çıkış gerçekleşti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance daha fazla Bitcoin çıkışıyla karşı karşıya, ancak bu sefer normal bir çıkış olmayabilir. Bitcoin bakiyeleri önemli miktarda çıkış yaşadı. Elde edilen verilere göre borsa üzerinden toplam 38.246 adet BTC çıkışı gerçekleşti. Bitcoin bakiyesinden ayrılan miktarla birlikte toplam bakiye güncel olarak 500.000’e yakın.

Daha önce Binance.US, bir işlemin beklenen fiyatı ile bir siparişin uygulaması arasındaki fark olan “kayma” olarak adlandırılan büyük bir hata sorunuyla karşılaşmıştı. Piyasadaki emir defteri çok zayıf olduğunda ve borsa yeterli likiditeyi sağlayamadığı için varlık üzerinde oynaklıkta artıyor. Bu da değerin düşüşüyle sonuçlanıyor.

CryptoQuant data
Binance Bitcoin grafiği.

Ortaya çıkan hata nedeniyle Binance.US’ta Bitcoin fiyatı kısa süreli 8.000 dolara geriledi. Bu düşüle birlikte çok fazla satın alma emri oluşturuldu. Binance.US’ta piyasaya daha fazla likidite sağlamak için ana platform, fonlarının bir kısmını zincir içi ölçümler tarafından “çıkışlar” olarak sayılan ABD hedefli platforma taşıyabilirdi.

Bitcoin’in önceki ATH’yi geçmesi ve işlem hacimlerinin sabit kalmasıyla birlikte bazı yatırımcılar borsalarda yer alan fonlarını cüzdanlarına aktarmayı tercih etti.

TradingView Bitcoin Chart
Bitcoin fiyat grafiği.

Hacim ölçümlerine göre, anormal ticaret faaliyetleri ile birlikte merkezi borsalarda önemli bir satış baskısı henüz gözükmüyor. Daha önce, Bitcoin’in fiyatının önceki ATH’den 29.000 dolara kadar gerilediği Mayıs ayında kayda değer döviz girişleri ortaya çıktı. Çoğu perakende yatırımcı, kâr elde etmek için cüzdanlarından paralarını borsalara taşımıştı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin