Bu ay yüzde 230 artan DeFi tokeni Binance’te listelendi!
Bu ay yüzde 230 artan DeFi tokeni Binance’te listelendi!

Binance, birkaç düşük hacimli altcoin işlem çiftini kaldırdı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük kripto para borsası konumundaki Binance, birkaç düşük hacimli altcoin alım satım çiftini silerek platformunun kalitesini daha da iyileştirmek için harekete geçiyor.

Düşük hacim kripto işlem çiflteri tahtadan kaldırıldı

Yakın tarihli bir açıklamaya göre, büyük kripto para borsası, Cuma gününden itibaren bazı altcoin çiftlerinin ticaretini durdurdu. Bunlar;  ATOM/PAX, BTS/BNB, CVC/BNB, ETC/PAX ve REP/BNB altcoin çiftleri.

Binance, “mevcut geniş çeşitlilikteki varlıklarımız arasında likidite ve kullanıcı ticareti deneyimini iyileştirmek” için bu çiftleri çıkarma kararı aldığını belirtti, bu da işlem çiftlerinin yeterince kullanılmadığı anlamına geliyor.

Bazı BNB coin ve stabil coin çiftleri çok düşük hacimli emir defterlerine sahip olduklarından, her işlem yapıldığında kayda değer bir performans düşüklüğüne neden olan bu durum beklenebilir.

Binance.US büyümeye devam ediyor

Binance’ın ana platformu kullanılmayan işlem çiftlerini kaldırırken, Binance.US hızla yeni altcoinler eklemeye devam ediyor. Bu haftanın başlarında, yeni Binance Amerikan borsası, NEO (NEO), Cosmos (ATOM) ve Waves (WAVES) için destek vererek toplam listelediği kripto para sayısını 20’nin üzerine çıkardı.

sludgefeed


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin