4 kripto para
4 kripto para

Analist görüşü: “Önümüzdeki altcoin sezonu öncekinden daha güçlü olabilir”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2019 boyunca, kripto para piyasasının neredeyse tamamı yükseliş eğilimindeydi. Bununla birlikte, bu hareket Bitcoin fiyatı, yüksek değere sahip altcoinlerden daha fazla bir artış oranına sahip. Ancak bir analist, yakında daha da güçlü bir “altcoin sezonu” görebileceğimizi iddia ediyor.

Geçtiğimiz hafta, çoğunlukla Çin merkezli birkaç altcoin yükselirken, bir bütün olarak pazar düşük kaldı. Bu, birçok yatırımcının ve traderın, altcoin sezonu başlangıcında spekülasyon yapmalarına neden oldu. bu, altcoinlerin değerde önemli ölçüde arttığı ve Bitcoin’in baskınlık oranının azaldığı bir dönem olarak nitelendiriliyor.

Teknik analiz, altcoin piyasası sermayesinin istikrarlı bir şekilde yükselmesine rağmen, hâkimiyet oranının azaldığını ortaya koyuyor.

Crypto traderı @DaveCryptos, bir sonraki “altcoin sezonu” nun çılgınca olacağını, iddiasını destekleyen birkaç neden ile birlikte açıkladı.

https://twitter.com/DaveCryptos/status/1188011403086577664

Ek olarak, ETH, BNB ve MATIC de dâhil olmak üzere en yüksek artış oranlarına sahip olacağına inandığı bazı coinleri önerdi.

Altcoin pazar değerine bir göz atıp yukarı doğru bir hareket belirtisi gösterip göstermediğini görelim.

Potansiyel altcoin sezonu analizi

Altcoin pazar sermayesine baktığımızda, önceki yukarı hareketin 0.786 fib seviyesine geri çekildiğini görebiliriz. Bir kez orada, RSI’de yükseliş sapmasıyla birleştirilmiş bir çift dip deseni oluşturdu. Bu, yükseliş eğilimi ile birleştirildiği gerçeğiyle daha fazla önem kazanan bir yükseliş formasyonu olarak karşımıza çıkıyor.

Altcoin Cap Movement

Dahası, hareketin 24 Haziran’dan bu yana inen direnç çizgisinden kopmaya neden olduğunu görüyoruz. Daha sonra 200 günlük hareketli ortalamada direnç buldu.

Bir önceki düşen direnç hattının yeniden test edilmesi yüksek olasılık olarak dururken, yukarı trendin devamı olarak bu seviye destek görevi görmeye başlayabilir.

Altseason

Ayrıca, Bitcoin fiyatı ile birlikte pazar sermayesi yükseldiği için bu artış beklenebilir.

Altcoinlerin baskınlık oranına bakıldığında, özellikle BTC’nin 25 Ekim’deki yukarı doğru hareketi sırasında aslında azaldığı görülüyor. Ardından gelen yukarı hareketin zayıf olması, önceki destek hattına dokunmasını engelledi.

Altseason

Bu nedenle, altcoin pazar sermayesi istikrarlı bir şekilde yükselirken, baskınlık oranı, henüz altcoin sezonunun başlamadığını gösteriyor.

beincrypto


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin