binance.us
Binance.US varlık portföyünü genişletmek için çalışmalara başladı. Hangi varlıklar incelemede?

Binance Amerika kısa sürede önemli bir başarı elde ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en yüksek hacimli borsalarından Binance’ın ABD merkezli kripto para şubesi, Binance Amerika, 10 milyon dolarlık günlük hacmini kırdı.

“Binance’ın bu başarıyı yakalamak kolay olmadı”

Binance Amerika CEO’su Catherine Coley tarafından paylaşılan verilere göre, borsa günlük işlem hacminde 10.481.594 doları gördü.Binance.US bu yılın 24 Eylül’ünde faaliyete başlamıştı ve 13 fiat-kripto ve kripto-kripto-ticaret çiftiyle hizmet veriyor.

Bunlar Bitcoin (BTC), Ether (ETH), XRP, Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC), Binance Coin (BNB) ve Tether (USDT) stabil coin gibi ana kripto para birimleri.

Bu ayın başlarında, Binance’in yeni piyasaya sürdüğü Bitcoin vadeli işlemleri, kripto noktasında ve türev piyasalarında bir üstünlük sağladı;

Binance CEO’su Changpeng Zhao:

Bu başarının kilidini tekrar açmak, daha uzun sürdü. Çoğu insan, yeni bir platforma geçiş için harcanan çabayı küçümsüyor.

Haftanın Binance gelişmeleri

22 Ekim’de yapılan bir duyuruda, kripto para borsasının bu hafta iki yeni kripto varlığı için destek başlattığı açıklandı: Bunlar, IOTA (MIOTA) ve Binance USD (BUSD).

Binance USD, Binance tarafından dijital varlık saklama şirketi Paxos ile birlikte bu Eylül ayında piyasaya sunulan USD destekli bir para birimi. Varlık – sektördeki diğer fiat-sabitli stabil coinler gibi – New York Eyalet Mali Hizmetler Departmanından yasal onay aldı.

Binance.US ayrıca bu hafta USD yatırımları ve çekme işlemleri için ACH limitlerini artırdı. Kullanıcılar artık 5.000 dolara kadar başlangıç ​​ACH depozitosu gönderebilecek. 10 gün sonra, ACH mevduat limitleri 30.000 dolara yükselecek.

Amiral gemisi platformunda fiat desteği Ruble ile başlıyor

Bildirildiği gibi, Binance CEO’su Changpeng Zhao bu hafta gazetecilere verdiği demeçte, bakış açısına göre Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in blok zinciri alanındaki en etkili kişi olduğunu söyledi.

Binance bu ay, Rus rublesi için amiral gemisi borsasında destek eklemeye hazır olduğunu açıklamıştı.

cointelegraph

Binance ile ilgili tüm önemli gelişmelere buradan ulaşabilirsiniz…

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin