Binance Coin ve Augur fiyat analizi: BNB ve REP yükselecek mi? İzlenecek seviyeler
Binance Coin ve Augur fiyat analizi: BNB ve REP yükselecek mi? İzlenecek seviyeler

Binance ABD listesini duyurdu: İlk 20’deki 5 kripto para yok

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance, ABD sakinlerine hizmet vereceği yeni platformu için 30 kripto para birimi araştırıyor. Borsa, her tokenin ABD için listeleme kriterlerini karşıladığından emin olmak için gözden geçirileceğini açıkladı.

Listede Bitcoin, XRP, Ethereum, EOS ve Litecoin de dahil olmak üzere en iyi 10 kripto para bulunuyor.

Binance US, SEC kurallarına uyacak

Binance, ABD pazarına girerken uyumu sağlamak için ABD menkul kıymetler yasalarına uymaya çalışacak. Dev borsanın bu hamlesi, menkul kıymetler gibi görünen tokenlerden uzak duracağı anlamına geliyor.

Binance US tarafından yapılan duyuru şu şekilde:

Binance US, Blockchain tokenlerini çıkarmanın kolaylığının ve algılanan düzenleme eksikliğinin bu tokenleri kötüye kullanım için hedef haline getirebileceğinin farkında. Binance US, kullanıcılarımızı hileli Blockchain projelerinden korumak ve finansal suçlarla mücadele etmek için hem yasal yükümlülüklere hem de ahlaki görevlere sahiptir.

Bu bağlamda Binance US, dünyayı daha etkin kılmak için iyi niyetli Blockchain projelerinin seçilmesine yardımcı olmak, listeleme standartlarımızın şeffaflığını sağlamak ve Binance US’in geçerli yasal gerekliliklere uymasını sağlamak için Dijital Varlık Risk Değerlendirme Sistemi‘ni benimsemiştir.

İncelenecek olan 30 kripto para şunlar:

ADA, ATOM, BAT, BCHABC, BNB, BTC, DASH, EOS, ETC, ETH, HOT, IOTA, LINK, LOOM, LTC, MANA, NANO, NEO, PAX, REP, RVN, TUSD, USDC, USDT, VET, WAVES, XLM, XRP, ZIL ve ZRX.

Piyasa kapitalizasyonuna göre ilk 20’deki beş kripto listede yer almıyor. Bunlar Bitcoin S.V., Monero, Tron, LEO ve Tezos.

Binance.com, ABD merkezli kullanıcıların ticaret faaliyetlerini 12 Eylül’de askıya almayı planlıyor. Etkilenen kullanıcılar dijital varlıklarını hala çekebilecek ancak işlem yapamayacaklar ve para yatıramayacaklar.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin