İşte 5 ünlü uzmandan 2019 Ethereum fiyat tahmini
İşte 5 ünlü uzmandan 2019 Ethereum fiyat tahmini

5 ünlü uzmandan 2019 Ethereum fiyat tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum ikinci büyük kripto para ve 2015 yılında Rus-Kanadalı bir geliştirici olan Vitalik Buterin tarafından piyasaya sürüldü. Kripto para Blockchain protokolü, dünyanın dört bir yanından insanların üçüncü taraflara ihtiyaç duymadan para gönderip almalarını sağlıyor.

Ancak Bitcoin’den farklı olarak, Ethereum’un Blockchain’i sadece finansal işlemler yapmaktan daha fazlasına sahip. Blockchain, insanların üçüncü bir tarafa ihtiyaç duymadan bir anlaşmaya girmelerini sağlayan akıllı sözleşme teknolojisine ev sahipliği yapıyor.

Ethereum’un ne olduğunu öğrendiğimize göre, gelecek fiyatına yönelik analist görüşlerine birlikte bakalım.

deVere Group CEO’su: “Ethereum 2019’un sonunda 2.500 dolara çıkacak.”

İyimser tahminlerin ilki, dünyadaki birçok farklı şirkete finansal danışmanlık hizmeti veren bir şirket olan deVere Group tarafından yapıldı. Şirketin CEO’su Nigel Green, geçtiğimiz günlerde Ethereum fiyatının 2019’un sonunda 2.500 dolara yükselebileceğini belirtti. Green böyle bir iyimser tahminin, yeni kripto para birimlerinin ortaya çıkmasıyla birlikte artan bulut bilişim ve akıllı sözleşmelerin kullanımından kaynaklanabileceğini belirtti.

CoinKir analistleri: “ETH 1.488 dolara yükselecek.”

Bir başka fiyat tahmini, gelecekteki fiyat tahminlerini yapmak için teknik fiyat analizini kullanan bir site olan CoinKir tarafından yapıldı. Analistlere göre gelecek yılın sonunda, kripto para fiyatı iki katına çıkacak ve 1.488 dolara yükselecek. Site, kripto paranın 2020 Kasım’ına kadar tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkmasını beklemiyor.

Ethereum Fiyatı

Jospeh Raczynski: “2019’da ETH, 1.200 dolara ulaşacak.”

Diğer olumlu uzman görüşleri arasında, JoeTechnologits.com dahil olmak üzere farklı şirketlerin kurucusu olan Jospeh Raczynski yer alıyor. Raczynski, 2019’un Ether’in ağı üzerinde birçok gelişme göreceği fikrine dayanarak, bu yıl içerisinde kripto para fiyatının 1.200 dolara ulaşacağına inanıyor.

Steven Nerayoff: “2019 yılında ETH, yeni zireveleri test edecek.”

Ethereum ortak kurucusu Steven Nerayoff’a göre, 2019 yılında kripto para fiyatı, Ethereum ekosistemine itilen kalkınma sermayesi nedeniyle yüksek seviyelere ulaşacak. Nerayoff’un ETH’nin fiyatı konusunda neden bu kadar yükseldiğini görmek kolay, çünkü ağın ölçeklenebilirliğini ele alan önemli güncellemeler yolda. Bu yılki boğa piyasası da ETH’nin fiyatı üzerinde pozitif kalmanın bir başka nedeni.

Bobby Ullery: “Ethereum 11.000 dolar kadar çıkacak.”

Fiyat analisti Bobby Ullery, Ethereum’un 2020 yılına kadar toplam 4,5 trilyon dolarlık bir piyasa değeri olacağını tahmin ediyor ve kripto pazarının %25’ini elinde tutacağına inanıyor. Bu, Ethereum’un fiyatının 2020’nin sonunda 11.000 dolar olacağı anlamına geliyor.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin