featured

Son dakika: Binance, 40 milyara yakın Terra Luna Classic tokeni yaktı! LUNC fiyatı yükselecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, 1 Kasım’daki işleme göre LUNC yakımının 15. kısmında yüksek oranda LUNC tokeni yaktı.

Bugüne kadar kripto para borsası tarafından yakılan toplam LUNC oranı yaklaşık 40 milyara ulaştı. Yatırımcılar, Binance’in son yakımından sonra fiyatlarda bir sıçrama bekliyor. Son yakımda ise yaklaşık 760 milyon Terra Luna Classic (LUNC) tokenini yakarak en yüksek yakımlardan birine imza attı. Bu sırada topluluk tarafından yakılan toplam LUNC miktarı 76 milyarı aştı.

Binance, 760 milyon Terra Luna Classic tokenı yaktı

Kripto para borsası, geçtiğimiz eylül ekim ayları arasında düzenlenen 15. LUNC yakım partisine katkı vermek için yakma adresine 760,42 milyon Terra Luna Classic (LUNC) token gönderdi. Dolaşımdaki LUNC miktarını azaltarak LUNC kampanyasına katkıda bulunan borsa, fiyat artış beklentilerini de yükseltti.

Binance

Son yakma işlemiyle birlikte kripto para borsa, LUNC spot ve marjin alım satım çiftlerindeki alım satım ücretlerinden toplamda yaklaşık 40 milyar Terra Classic tokenı yakmış oldu. Geçtiğimiz ay ise kripto para borsası; 1,01 milyar Terra Luna Classic (LUNC) tokenı yakarak bu sürece katkı sağlamıştı. Buna rağmen LUNC yakma oranında düşüş söz konusu. Bunun nedeni FUD, geliştiricilerin faaliyetlerindeki azalma ve borsadaki LUNC işlem hacimlerindeki düşüş olarak ele alındı.

Binance’nin yanında Terra Luna Classic topluluğu da 2022 Terra-LUNA krizinden bu yana toplamda 76 milyardan fazla LUNC tokenı yaktı. Topluluk üyeleri, LUNC yakımının ikinci kez 1 milyarın altına düşmesine tepki gösterdi.

Kripto para borsası genellikle LUNC tokeni yakım işleminde daha yüksek oranlarda tokeni ölü adreslere gönderirdi. Bununla birlikte topluluğun çoğu üyesi Binance’e ve CEO CZ’ye yakma kampanyasına katkıda bulunmaya devam ettikleri için teşekkür etti.

Aynı zamanda topluluk, kripto para borsasının LUNC dışında USTC’yi de yakmasını istiyor. Özellikle geçen yıl borsa, yakma katkısını LUNC spot ve marj alım satım ücretlerinin yüzde 100’den yüzde 50’ye düşürmüş olması topluluğun beklentilerini yükseltti.

Kripto para borsasındaki geri çekilme ortasında LUNC ve USTC fiyatları düştü!

Binance’nin LUNC tokenlerini yakma haberine rağmen Terra Luna Classic, son 24 saat içinde önemli ölçüde değer kaybetmeye başladı. LUNC’un yanında bu düşüş trendinden USTC’de etkilendi ve son piyasa toparlanmasında kazançlarından vazgeçti. Daha geniş kripto piyasasında yatırımcıların kâr rezervasyonu yapması, LUNC ve USTC fiyatlarının baskı altında kalmasına neden oldu.

LUNC fiyatı son 24 saatte yüzde 5 düştü ve fiyat şu anda 0,000062 dolardan işlem görüyor. Bu arada USTC fiyatı da son 24 saatte yüzde 4 düştü. LUNC 24 saatin en düşük ve en yüksek fiyatı sırasıyla 0,0000616 ve 0,0000657 dolar. USTC fiyatı ise şu anda 0.011 dolardan işlem görüyor. Ancak işlem hacmi son 24 saat içinde biraz arttı.

coingape

 


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin