Binance coin yakımı
Binance coin son yakım işlemi de tamamlandı. Borsa gelir artışı bekliyor

Binance 30 milyon dolar değerinde Binance Coin (BNB) yaktı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İşlem hacmiyle dünyanın en büyük kripto para borsalarından olan Binance, yılın her çeyreğinin ilk ayının 15’inde belirli bir miktar Binance Coin (BNB) yakıyor. Binance bugün, dördüncü çeyrek için yaklaşık 30 milyon ABD doları karşılığı Binance Coin yaktıklarını açıkladı.

Binance 2.528.767 adet Binance Coin (BNB) yaktı!

Binance, dün dördüncü Binance Coin yakımıyla ilgili detayları resmi internet sitesinde paylaştı. Binance konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

4. çeyrek için 2.528.767 BNB (yaklaşık 30 milyon ABD doları karşılığı) yakacağız ve bu işlemi önümüzdeki 2 gün içinde gerçekleştireceğiz.

Binance bugün ise yaptığı resmi açıklamada 4. çeyrek için 2.528.767 BNB’nin yakıldığını duyurdu.

Kripto paralar neden yakılıyor?

Kripto para yakma toplam tedarikten tokenleri kaldırmak anlamına gelir. Platformlar dolaşımdaki kripto para sayısını azaltmak için para yakarlar. Kripto para yakımı, genellikle destekleyicileri kripto paraları uzun vadede tutmaya teşvik etmek için kullanılır. Çünkü daha düşük bir kripto para arzı değerin artması anlamına gelir. Aynı zamanda bu uygulama ICO’nun ardından satılmayan kripto paraları da yok etmek için kullanılıyor. Paralar, belirttiği gibi belirsiz olarak yanıyor, aslında kripto paranın değerini artırıyor.  Arzdaki düşüş ise fiyatın artmasını sağlıyor. Bu süreç aynı zamanda yatırımcıları kripto paraları toplamaya teşvik ediyor.

Binance Coin (BNB) fiyat grafiği
Binance Coin (BNB) fiyat grafiği

Binance Coin (BNB) fiyatında son durum

Binance ilk olarak yaklaşık 1 milyon adet BNB yaktı. Daha sonra  Ocak ayında 1,8 milyon BNB’yi yaktı. Nisan ayında ise yaklaşık 2,2 milyon Binance Coin piyasadan silindi. Binance Coin yazım sırasında, %4,3 oranında artışla 13,6 dolardan işlem görüyor. Binance Coin şu anda 1,5 milyar dolarlık piyasa değeriyle 17. sırada yer alıyor.

Binance

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin