YOYO (YOYOW) en fazla 10.000 token dağıtacak
YOYO (YOYOW) en fazla 10.000 token dağıtacak

Binance 30.000 dolar değerinde YOYO (YOYOW) dağıtacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

YOYO (YOYOW) yakında kendi ana ağında hizmet verecek ve bu geçişi kutlamak için Binance bir yarışma başlatıyor. Kripto para borsasında yapılan ticarete, mevcut piyasa fiyatına göre yaklaşık 30.000 dolar değerinde toplam 1,5 milyon YOYO (YOYOW) tokeni dağıtacak.

YOYO (YOYOW) en fazla 10.000 token dağıtacak

YOYO, içerik sağlayıcılar için katılımcıların ekosisteme katkılarını ölçeklendiren ve merkezi olmayan bir platform sistemi ile değer yaratan bir Blockchain tabanlı ağdır. Projenin ana ağı geçtiğimiz yılın eylül ayında kullanıma açıldı. Sonraki zamanlarda projede önemli bir değişim geçirerek, ERC-20 tabanında bulunan YOYO tokenlerini kendi ana ağına taşıdı.

Binance’ın yarışmasında ödül kazanabilmek için, en az 40.000 YOYO’luk bir işlem hacmine sahip olmak gerekiyor. YOYO sahiplerine en fazla 10.000 YOYO değerine kadar olan işlemlerinde yüzde 1’lik bir prim iadesi verilecektir. YOYO yarışması 16 Ağustos’tan 24 Ağustos’a kadar devam edecek.

Ayrıca, 65 YOYO yatırımcısına çekilişle 100 Binance Coin (BNB) verilecek. Bu çekiliş çevrimiçi olarak yayınlanacak, URL ve tarih yakında zamanda duyurulacak.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin