binance celer token
Binance 25 Mart'ta CELER token ticaretine 3 işlem çifti ile başlıyor

Binance 25 Mart’ta CELER token ticaretine 3 işlem çifti ile başlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance Kripto para borsası CELER Token’i 25 Mart tarihinde listeleyecek. CELER tokenin borsada CELR/BNB, CELR/BTC ve CELR/USDT olmak üzere 3 işlem çifti olacak.

Bilindiği gibi, CELER token satışına Binance Launchpad ev sahipliği yaptı. Ve toplu satış işlemi sadece 18 dakikada 4 milyon doları buldu. ICO’ya katılan 39.003 kişiden sadece 3.129 yatırımcı, Binance Launchpad’de CELER token satışına katılabilecek kadar şanslıydı. Dahası, token satışına katılmak için minimum limit, 20 dolar olarak belirlenirken azami alım limiti 1.500 dolar olarak belirlenmişti. 1 CELER tokeni fiyatı ise 0,000434 BNB olarak hesaplandı.

Toplu satışı Binance Launchpad’de tamamlanan CELER token işlemleri başlıyor

Token satışının tamamlanmasının ardından, CELER tokenleri yakında Binance borsasında satışa sunulacak.

CELR token işlemleri 25 Mart’ta başlayacak

Sonuç olarak, kullanıcılar hesaplarına giriş yapabilir ve 25 Mart’tan itibaren BNB, BTC veya USDT kullanarak CELR tokenlerini Binance işlem platformundan almaya başlayabilir. Ayrıca, Binance’nin blog sayfasından belirtildiği üzere, böyle bir token listeleme ücreti 0 BNB.

Duyuruda ayrıca şunlara yer verildi:

Binance, CELR’in satış sürecini başarılı Binance Launchpad’de başarılı bir şekilde tamamladı. Ve CelerX Tester Ödül Yarışması’nın kazananlarına dağıtılmasını da tamamladı. Kullanıcılar tokenlerin alındığını Kullanıcı Merkezindeki “Dağıtım Geçmişi” sayfasından doğrulayabilir.

Celer Network token satışı, Binance Launchpad’de yapılan üçüncü token satışı oldu. İlk ikisi Fetch.AI (FET) ve BitTorrent tokeni (BTT) idi. BTT satışı 28 Ocak’ta sona erdi. Yatırımcılar 15 dakikadan daha az bir sürede, 7,1 milyon dolar değerinde 50 milyar BTT tokeninin tamamını satın aldı. FET token satışları 25 Şubat’ta toplamda 6 milyon dolara satıldı.

coingape

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin