Herkes Bitcoin’den söz ederken ünlü internet girişimcisi bu altcoin’e işaret etti! “9 kat artacak”
Herkes Bitcoin’den söz ederken ünlü internet girişimcisi bu altcoin’e işaret etti! “9 kat artacak”

Bitcoin Cash bu gelişmeyle yükselişe geçti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük altıncı kripto parası olan Bitcoin Cash, Bitcoin.com’un yeni kişiler arası döviz borsasında yerel kripto para olacağı duyurulduktan sonra hızlı bir yükselişe geçti.

Çoğu kripto paradan farklı olarak, Bitcoin Cash düşük volatiliteli ve yatay fiyat hareketler sergilemedi. Bitcoin Cash Mart ayı hareketlerine 125 dolar fiyatında yatay bir seyirde başladıktan sonra ayın ortasında yükselişini daha istikrarlı hale getirerek 170 dolara kadar çıktı. BCH’nin piyasa sermayesi de 3 milyar dolar kapısına kadar dayandı.

P2P borsası haberi Bitcoin Cash’e doping etkisi yaptı

BCH fiyatı, 14-23 Mart 2019 tarihleri arasında yaklaşık yüzde 32 oranında artış gösterdi. Bu, ayı piyasasına ve diğer altcoinlerin performansına bakıldığında önemli bir yükseliş olarak görülüyor. P2P borsası açıklanmasından sonra ise fiyat yaklaşık yüzde 9,24 oranında artış kaydetti.

Yazım esnasında, token 165,90 dolardan el değiştiriyordu (Binance). Bitcoin Cash’in piyasa değeri ise 2,94 milyar dolardı. P2PB2B, BCH/BTC işlem çifti üzerinden 24 saatlik işlem hacminde 36 milyon dolar ve BCH/USD üzerinden 23 milyon dolarlık katkı sağladı.

Yeni borsanın başlamasıyla, kullanıcılar doğrudan BCH’yi özel bir şekilde değiştirebilecekler. Bitcoin.com’a göre, borsa diğer kripto borsalarından ayrı olarak üç önemli özelliğe sahip olacak.

Öncelikle, Yerel Bitcoin Cash kullanıcıları için gizlilik çok önemli olacak. İkinci olarak, platform uçtan uca kullanıcı taraflı şifreleme sağlayacak. Sadece kullanıcıların mesajlarını okuyabileceği ve şifresini çözebileceği bir iletişim sistemi. Sonunda, tıpkı popüler Bitcoin.com cüzdanımız gibi, eşler arası yerel Bitcoin Cash değişimi de, fonlarınıza hiç dokunmadığından güvenli olacaktır.

Dahası, borsa, kullanıcıların, “tekliflerini” göz önünde bulundurarak kimin aldığını veya sattığını görmesini sağlayan seçeneğe sahip olacak. Böylece çok sayıda ödeme seçeneğine de izin verecektir.

ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin