Bill Gates kripto paraların öldürücü olduğunu söyledi
Bill Gates kripto paraların öldürücü olduğunu söyledi

Bill Gates kripto paraların doğrudan öldürücü olduğunu söyledi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’in veya diğer kripto para birimlerinin, çok tehlikeli olduklarını düşünebilirsiniz. Ancak Microsoft’un kurucusu Bill Gates kripto paraların ölümcül olabileceklerine inanıyor.

Bir Reddit Ask Everything oturumunda, milyarder, kripto para birimlerinin benzersiz olduğunu söyledi. Çünkü insanlar ölümcül narkotik satın alımları yaparak ölümlere neden oldular.

Bill Gates kripto paralarla uyuşturucu alındığını belirtiyor

Gates şöyle konuştu:

Kripto para birimlerinin ana özelliği gizliliktir. Bunun iyi bir şey olduğunu düşünmüyorum. Hükümetlerin kara para aklama, vergi kaçakçılığı ve terörist finansmanı bulunmasını engellemesi gerekiyor. Şu anda kripto para birimleri fentanil ve diğer uyuşturucuları satın almak için kullanılıyor. Bu yüzden oldukça doğrudan bir şekilde ölüme neden olan nadir bir teknoloji.

Ayrıca, dijital para etrafındaki “spekülatif dalga”nın “süper riskli” olduğunu da belirtti.

Bu hafta başlarında Avrupa Birliği kripto para birimlerini düzenlemek ve sanal para ticaretini azaltmayı düşündüğünü açıklamıştı

Geçtiğimiz yıl bazı kripto yatırımcılarının, Bitcoin’in veya diğer dijital paraların çılgınca dalgalanan fiyatından para kazandığını söyleyebiliriz. Bazı yatırımcılar ise ağır kayıplara maruz kaldı.

Bitcoin fiyatı, inişli çıkışlı bir yıldan sonra 10.600 doları buldu. Geçen senenin aralık ayında neredeyse 20.000 dolar yüksek bir seviyeye yükselen değerinin %70 kadar gerilediğini görmüştük.

Metro

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin