Bill Clinton
Bill Clinton

Bill Clinton, Ripple’ın Swell programında konuşmacı olarak yer alacak!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple, ödeme ve teknolojiyi dünya liderleriyle buluşturan Swell’de konuşmacı olarak seçtiği ismi açıkladı: Amerika Birleşik Devletleri 42. Başkanı Bill Clinton!

Bill Clinton başkanlık döneminde internete çağ atlatmıştı

Clinton’un başkanlığı sırasında ABD, internet’e yönelik büyüme ve kabul sürecinde büyük adımlar atmıştı. Clinton bu teknolojiyi kullanarak, dünya çapında yetersiz hizmet alan toplulukların iyileştirilmesine yardımcı olmak için dijital uçurumun köprülenmesine yardımcı olmuştu.

Clinton’ın internet ile ilgili gelişen eylemleri, Ripple tarafından konuşmacı olarak seçmesinde büyük paya sahip. Dijital varlıklar ve Blockchain teknolojisi, daha fazla finansal katılım ve ekonomik fırsat yaratma şansı sunuyor. Bununla birlikte, tüketicilere yönelik riski en aza indirmek için düşünceli bir politikaya ihtiyaç var.

Clinton ve Obama altında Ulusal Ekonomik Konsey direktörlüğü ve danışmanlığı yapan Gene Sperling’in Başkan Clinton’la soru-cevap yapacağı belirtildi.

Bu yıl Swell programında öne çıkanlar:

  • Üretimde Blockchain teknolojisini kullanan finansal hizmet şirketleri.
  • Havale, e-ticaret ve kurumsal pazarlarda yeni pazar fırsatları.
  • Avrupa, Asya ve Orta Doğu’da dijital varlıkların düzenlenmesi için yeni yapılar.

Topluluğun bu konuyla ilgili endişeleri ve çeşitli tepkiler vardı, fakat bazıları daha iyimser:

https://twitter.com/menobass/status/1024346812814176256?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1024346812814176256&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.chepicap.com%2Fen%2Fnews%2F2576%2Fripple-announce-bill-clinton-as-keynote-speaker-at-this-year-s-swell-program.html

Swell 2018 konferansı 1 Ekim’den 2 Ekim’e kadar San Francisco’da gerçekleşecek.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

İran, ABD yaptırımlarından kaçınmak için kripto para birimi çıkaracak

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin