Canaan dünyanın ilk Bitcoin madenciliği televizyonunu tanıttı.
Canaan dünyanın ilk Bitcoin madenciliği televizyonunu tanıttı.

Canaan dünyanın ilk Bitcoin madenciliği televizyonunu tanıttı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Avalon olarak da bilinen Canaan Creative dünyanın ilk Bitcoin madencilik televizyonunu 31 Temmuz’daki yeni ürün lansmanında açıkladı.

Televizyon teknik donanım bakımından hayli üstün

Canaan’a göre televizyon mobil kontrol için Android uyumluluğu ile tamamlanmış yerleşik Bitcoin madenciliği çipi ile donatılacak.

Şirket tarafından açıklanan donanım listesi televizyonun 2,8 terahashlık bir hashrate’e sahip olan A3210 16nm ASIC yongalarını kullanacağını gösteriyor. Televizyon 43 inç ve 4K olacak, bu da 8 milyondan fazla piksel anlamına geliyor.

Canaan ile TV izlerken madencilik yapmak artık mümkün

Şirket, televizyonun en sevdiğiniz TV şovlarını ve filmlerini görüntülerken rahatça Bitcoin çıkarabileceğini iddia ediyor. Dahası bu TV, akıllı televizyon yeteneklerinin, kullanıcılara gelecekte video içeriği veya mal alışverişi yapmak için maden paralarını kullanmalarına izin vereceğini umuyor.

Canaan 2013 yılında N.G. Zhang ve ilk Bitcoin madencilik işlemcileri ve bilgisayarlarını icat etti. Pekin merkezli şirket, en büyük Bitcoin madencilik şirketlerinden biri. Bugüne dek Bitcoin madenciliği için ayrı bir donanıma sahip olma gerekliliği söz konusu olsa da şirket, bu yeni üründe tanıdık bir ev aletine olan bağlılığın piyasayı daha geniş bir kitleye açacağını umuyor.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Sky News ve Apple TV’den tarihi adım: Coincast Tv

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin