featured

Bilinen bir gerçek: Fidelity 2015’ten beri kripto para madenciliği yapıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçtiğimiz günlerde dünyanın önde gelen şirketlerinden biri olan Fidelity Investments’ın Fidelity Digital Assets (FDA) isimli yeni bir şirket kurduğunu açıkladık. Bu şirket kurumsal yatırımcılara kripto para ticareti ve aynı zamanda custodial ve danışmanlık çözümleri konusunda hizmet verecek. Fidelity Investments’ın sektöre bu yeni kurduğu şirket aracılığıyla girdiği belirtilirken, 2015 yılından bu yana kripto para madenciliği yaptığı ortaya çıktı.

Fidelity, kripto para madenciliği ile sektörü araştırdı

Aslında Fidelity gibi bir şirketin, tam teşekküllü bir operasyonla kripto para sektörü gibi riskli bir sektöre girmeden önce ufak yatırımlar yapması beklenir. Fidelity’in de sektöre yönelik izlenimini 2015 yılından beri yürüttüğü kripto para madenciliği faaliyetlerinde elde ettiği düşünülüyor. Şirket ne kadar kripto çıkardığını açıklamadı.

Dahası, bu Fidelity’nin hiç de sektöre sessiz bir girişi değil. İşte iki farklı örneği: Fidelity bir yıl önce Bitcoin ve Ethereum madenciliği yaptığını açıkladı ve bu konu o dönemde basında genş bir yer buldu. Kripto para dünyası için, bu bilgi kesinlikle önemli ve Fidelity’nin yeni şirketlerini ilan etmeden çok önce kripto para madenciliği yaptığını bilmeyen yatırımcılar olabilir. Bu durum şirketin, kripto para sektörüne girmeden önce durum tespiti yaptığı gerçeği ile örtüşüyor. Ayrıca yeni bir teknolojiye yatırım yapmadan önce gerekli araştırmaları yaptığını da gösteriyor.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin