Biden'in açıklamalarının ardından Bitcoin toparlandı!

Biden’in açıklamalarının ardından Bitcoin toparlandı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ABD Başkanı Joe Biden’ın Rusya’ya uygulanacak yaptırımları ele aldığı açıklamasından sadece bir saat sonra Bitcoin’in (BTC) fiyatı 2500 dolar arttı. Açıklamanın ardından lider kripto para son 24 saat içinde %10,8 kazanç elde ederek toparlandı. Bitcoin, yazı yazılırken 38.746 dolardan işlem görüyordu.

Biden’in açıklamasından sonra Bitcoin toparlanmaya başladı

Dün yaptığı açıklamada Rusya-Ukrayna krizine değinen Joe Biden, ABD ve müttefiklerinin Rusya’nın en büyük dört bankasına yaptırımlar uygulayacağını söyledi. Biden şöyle konuştu:

“Rusya’nın küresel ekonominin bir parçası olmasını sağlayan dolar, euro, pound ve yen cinsinden iş yapma kabiliyetini sınırlayacağız.”

Bitcoin, Biden’ın açıklamasından hemen önce 36.300 dolardan işlem görüyordu. Haberlere yanıt veren BTC, tam bir saat sonra 39.000 doları geçti. Yazı yazılırken, BTC fiyatı 38.746 dolarda seyrediyordu.

Rusya yaptırımları aşmak için kriptoyu kullanabilir mi?

Yaptırımlar ABD için güçlü bir silah çünkü dolar, dünyanın rezerv para birimi ve tüm dünyada ödemelerde kullanılıyor.

Yeni yaptırımların ardından Rus kuruluşları, bankalardan nakit transferlerini yasaklamayı da içeren yaptırımları atlatmak amacıyla dijital para birimleri kullanarak mücadele edebilir.

cryptoknowmics


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin