Bibox Ontology (ONT) için dört işlem çiftini açacak
Bibox Ontology (ONT) için dört işlem çiftini açacak

AI özellikli kripto para borsası Bibox Ontology (ONT) tokenini listeliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yapay zeka teknolojisine sahip, kripto para borsası platformu Bibox Ontology (ONT) tokenini yakında listeleneceğini açıkladı. Popüler sosyal medya platformu Twitter’da Bibox, Ontoloji’nin (ONT) platformunda  7 Eylül’de saat 11’den itibaren başlayacağını resmen ilan etti.

Bibox Ontology (ONT) için dört işlem çiftini açacak

Ticaret platformu yarın saat 16:00’dan (GMT+8) itibaren belirli işlem çiftlerini destekleyecek. Bu işlem çiftleri listesi; ONT/ETH, ONT/BIX, ONT/USDT ve son olarak ONT/BTC’yi içeriyor. CoinMarketCap listesinde, Ontology şu anda 339.193 milyon dolarlık piyasa değeriyle 26. sırada bulunuyor. Kripto pazarındaki bu dijital paranın değerlemesi şu an 184.206 milyon arzı bulunuyor ve 1,84 dolar seviyesinden işlem görüyor. Son 24 saatteki Ontology işlem hacmi, %15,08 düşüşle 94 milyon dolar değerine geldi.

Ontology (ONT) fiyat grafiği
Ontology (ONT) fiyat grafiği

KuCoin Borsası Ontology token takasını tamamlıyor

Ontology’nin KuCoin tarafından ana takas işlemlerinin tamamlanmasının az kaldığını duyurduk. Ayrıca Ontology, Ağustos ayının son döneminde, yeni ve en son OWallet versiyonunu kullanıma sundu. Önceki hafta, Ontology’nin Infinito Wallet ile ortaklığa girmesine de tanık olduk. Geçen ay Japonya MainNet etkinliği, Tokyo’nun Ginza bölgesinde yapıldı. Etkinliğin organize edilmesinin ardındaki temel neden, Blockchain teknolojisinin gelişmesini sağlamak.

Blockchain anlaşmalarına dayanan Bibox işlem platformu, kripto para ticareti için Çin geliştiriciler tarafından kuruldu. Kripto para borsasının, kullanıcıların iadelerini en üst düzeye çıkartarak en uygun işlemleri yapmasına yardımcı olmak için AI algoritmalarından yararlandığı belirtiliyor.

Bcfocus

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin