CoinGate Lightning Network ile daha ucuz ve hızlı işlem yapacak
CoinGate Lightning Network ile daha ucuz ve hızlı işlem yapacak

CoinGate ödemelerde Lightning Network kullanmaya başlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

CoinGate, satıcılar için kripto para ödeme seçenekleri sunan bir şirket. Şu an 4.000’den fazla işletme ile Bitcoin ve diğer altcoin ödemelerini kabul ediyor. Şimdi de şirket, Lightning Network ödemelerini hizmetinin bir parçası olarak kullanıma sunduğunu bildirdi.

CoinGate Lightning Network ile daha ucuz ve hızlı işlem yapacak

Lightning Network seçeneği, CoinGate’i bir işlem servisi olarak kullanan herkesin hizmetine sunulacak. Ayrıca ekip şu anda TechCrunch Disrupt 2018 konferansında yeni sitemlerini tanıtıyor.

Lightning Network ödemeleri, Bitcoin işlemlerinde Second Layer (İkinci Katman) çözümü olarak kullanılır. Bu sitem hızın artırılması ve ücretlerin düşürülmesi amacıyla, işlemlerin sadece kanal kapatıldığında Blockchain tabanına kaydedildiği özel olarak açılmış kanallarda gerçekleşir. Bu seçeneği müşterilerine sunarak, şirket en hızlı ve en ucuz Bitcoin ödeme sisteminde ana akım haline gelme hedefine yaklaşmış oluyor. Yatırımcılara kitlesel onay getirmeye başlayan özellik bu mu olacak? Sadece bunu zaman gösterecek.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin