Bibox Bitcoin marjing trading işlemini başlattı
Bibox Bitcoin marjing trading işlemini başlattı

Bibox Bitcoin margin trading işlemini başlattı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bibox Bitcoin margin trading işlemini başlattı. Margin trading, Bitcoin dünyasında giderek daha popüler hale geldi. İnsanlar belli bir sebepten dolayı gelecekteki Bitcoin fiyat yönünden spekülasyon yapmayı tercih ediyor. Bibox, bu tür işlevsellik sunan son ticaret platformu. Bibox için herhangi bir yolla büyük borsalardan biri olmamasına rağmen ilginç bir karar.

Bibox Bitcoin margin trading işlemlerini başlatarak önemli bir hamle yaptı

margin ticareti kavramı kendi bütçeniz yerine borç alınan bütçenin ya da paranın işlenmesi pratiği olarak tanımlanabilir. Bunu göz önünde bulundurarak kullanıcının margin trading işlemi yaptığında bütçenin diğer kullanıcılardan alındığını böylelikle de eş düzeyde (P2P) borçlanmanın gerçekleştiğini söyleyebilir.

Küçük ticaret platformlarının zaman içinde geliştiğini görmek güzel. Bibox için, margin ticaretinin eklenmesi doğru çağrı gibi görünüyor. Finansal türev işlemlere odaklanan daha fazla platform ile yeni fırsatlar keşfedilebilir. Bu platformun kullanıcılarının, bu yeni fırsattan yararlanabilmeleri için özel bir margin ticaret hesabına ihtiyaçları olacak.

Bibox kullanıcıları şimdi kaldıraçlı alım satım pozisyonunu açabilir

Bu yeni seçenekle, Bibox kullanıcıları kaldıraçlı alım satım pozisyonunu açabilir. Böyle yapmak, her zaman bir uçucu piyasaların söz konusu olduğu sistemik riskleri taşır. Öyle olsa bile, ek kripto para satın almadan hızlı para kazanmak için değerli bir fırsat. Şimdilik, işlevsellik sadece Bitcoin ile sınırlı.

Bibox tarafından sağlanan kaldıraç oranı, üçüncü faktörde sınırlıdır. Diğer borsalara kıyasla, nispeten düşük. Bu seçenek, piyasadan Bitcoin borçlanmasını kapsamakta olup, margin ticareti için tam olarak kullanılabilmekte. Borçlular krediyi programa göre geri ödeyebilir, ancak borç verenler krediyi önceden hatırlayamaz.

Büyük soru zorla tasfiyenin resme nasıl geleceği. Diğer platformlardaki herhangi bir gösterge ise, bazı kullanıcıların bir noktada tasfiye edilmesidir. Bibox, CoinCap, Binance ve Bibox’un kendisi de dahil olmak üzere beş farklı platformdan alınan bilgilere göre fiyat endeksini kullanır.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Livebitcoinnews

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin