Bermuda, kripto startup’ları için cazip bir ada ülkesi olarak öne çıkıyor
Bermuda, kripto startup’ları için cazip bir ada ülkesi olarak öne çıkıyor

Bermuda kripto paralara yönelik düzenlemeleri halka danışıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bermuda kripto paralara yönelik düzenlemeleri halka danışıyor. Bermuda Parasal Kurumu (BMA), yerel kripto para birimi faaliyetini düzenleyen para aklamayı önleme yasası hakkında halkın geri bildirimini istiyor.

Bermuda kripto paralara yönelik düzenlemelerde halkın görüşüne başvuruyor

Perşembe günü yeni yayınlanan bir danışma belgesinde, Karayipler mali düzenleyicisi, kripto para birimi ticaretine teşvik edecek daha resmi bir çerçeve hazırlamak için tasarıya göre çok çeşitli kripto parayla ilgili etkinlikleri ülkeye çekmeyi hedeflediğini söyledi.

ICO’lara yönelik düzenlemeler ayrı bir yasa tasarısında ele alınacak

Yeni yasa tasarısı, sanal para birimi, kripto para borsası, cüzdan hizmetleri ve ödeme sağlayıcılarının yanı sıra satış ve ilk para tekliflerini (ICO) tanıtan ve kolaylaştıran işletmelerin müşteri bilgilerini toplayıp muhafaza etmesini zorunlu kılıyor. Özellikle, ICO organizatörleri hakkındaki yönetmelik, bu yasa tasarısının bir parçası değil. Bunun yerine, ICO’lara yönelik düzenlemelerin ayrı bir yasa tasarısında ele alınacağı belirtiliyor.

Düzenlemeler Bermuda’da kripto para sektörünü yasaklamak anlamına gelmiyor

Bu şekilde hükumet yetkilileri, yeni düzenlemelerin Bermuda’da kripto para sektörünü yasaklamak anlamına gelmediğini vurguluyor. Daha ziyade, yeni düzenlemeler kripto para birimindeki işletmelere daha güvenli ve daha istikrarlı bir ortam sunacak kapsamlı bir çerçeve geliştirmeyi amaçlamakta.

“Bermuda’ya gelmek isteyen insanlara yetişemiyoruz.”

Perşembe günü yayınlanan bir rapora göre, Bermuda Milli Güvenlik Bakanı Wayne Caines, kripto para sektörünün gelişmeden önce çok yönlü düzenlemeye ihtiyacı olduğuna inanıyor. Wayne Caines konuya yönelik şu açıklamaları yaptı:

Bermuda’ya gelmek isteyen insanlara yetişemiyoruz. Haftasonu Londra’ya gidiyoruz ve bizimle tanışmak isteyen 20 şirket var. Bu gerçekten olağanüstü.

Aslında halkın görüşünü alarak BMA, düzenlenmiş bir ortamda piyasaya ümit vaat eden blok zincirleme girişimleri sağlayacak sandbox benzeri bir lisanslama planını araştırıyor.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Coindesk

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin