Ethereum buluşması gerçekleşti
Ethereum buluşması gerçekleşti

Berlin’deki en büyük Ethereum buluşması gerçekleşti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Berlin’deki en büyük Ethereum buluşması, platformun ölçeklenebilirlik sorunlarına rağmen, DApps’i tamamen operasyonel olarak kullandı.

Bu platformun henüz ölçeklenebilirlik sorunlarının çözümü üzerinde çalışmasına rağmen, ilk etkinlik sırasında tüm operasyonlar için DApps’ı kullanırken Berlin’deki en büyük Ethereum Meetup‘ı organize etti.

Ethereum, Berlin’de bu kez büyük bir buluşma düzenledi. Bu organizasyonda tüm Ethereum tutkunlarının, sahiplerinin ve yatırımcıların, Ethereum platformunda barındırılan merkezi olmayan uygulamalar (DApps) tarafından tamamen desteklenen biletleme, rezervasyon ve mesajlaşma gibi işlemlere katılması sağlandı.

Berlin’deki Ethereum buluşması, tüm etkinlik operasyonları için DApps’ı kullanıyor

Merkezi olmayan dağıtık yapıda farklı gündelik operasyonlar için Blockchain teknolojisini kullanan Ethereum Berlin’de büyük bir buluşma düzenliyor. Ethereum, bu buluşmanın bölgedeki en  büyük olayı olduğunu söylüyor.

Bu vesileyle, tüm katılımcılar Ethereum’da barındırılan DApp’lerin pratik tarafına tanıklık ettiler. Bu DApp’lerde kullanılan teknoloji, biletleme, katılımcının onaylanması, rezervasyonun ve etkinliğin doğru bir şekilde düzenlenmesi gibi çok önemli olan faaliyetlere imkan verdi.

Ethereum, merkezi olmayan uygulamaların dağıtımı ve kullanımı açısından en büyük platformdur. Şu anda kurum, Ethereum sahibi kişi sayısına kıyasla en fazla sayıda DApp geliştiricisini bünyesinde barındırmaktadır.

DApp dağıtımı etrafında dönen milyonlarca dolarlık gelirle, Ethereum bu alandaki en büyük liderdir. Bununla birlikte, mevcut ölçeklenebilirlik sorunları, Ethereum’un kurucusu ve CEO’su Vitalik Buterin’i, ölçeklendirilebilir merkezi olmayan bir ağ oluşturmak için uzun vadeli çözümler sunacak yeni entegrasyonları düşünmeye zorluyor.

Ethereum platform ölçeklenebilirlik çözümüne ihtiyaç duyuyor

Resmi olarak 7 Ağustos’ta başlayıp 9 Ağustos’ta sona eren Berlin’deki buluşma, tüm etkinlik operasyonları için merkezi olmayan uygulamaları doğrudan kullanarak DApp’lerin işleyişini herkese gösterdi. Buna rağmen, Buterin Ethereum platformunun karşılaştığı ölçeklenebilirlik sorunları karşısında dev ekibinin sıkıntıları çözecek yeni entegrasyonlar hazırladığını belirtti.

blokt

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin