Ben Horowitz: “Blockchain teknolojisinin en önemli özelliği güven.”
Ben Horowitz: “Blockchain teknolojisinin en önemli özelliği güven.”

Ben Horowitz: “Bitcoin değer saklama aracı olarak lider.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Üst düzey bir VC fonu olan Andreessen Horowitz’den Ben Horowitz, şirketindeki kripto fonundan söz etti. Ayrıca kripto para birimleri ve onların yıkıcı konumu, programlanabilir para ve güven hakkında konuştu.

Ben Horowitz: “Blockchain teknolojisinin en önemli özelliği güven.”

Kripto alanında “gerçek şeyler” olup olmadığı sorulduğunda Horowitz, kripto para biriminin daha fazla geliştirici faaliyeti olduğunu ve internetten beri gördüğümüz en teknolojik gelişim olduğunu belirtiyor. Horowitz, bilgisayarlardan akıllı telefonlara kadar olan işlemlerin hareketi arasında paralellikler çizdi. Dahası, güvenin platformun matematiksel ve oyun teorik özelliklerinden geldiğini söyledi ve açıklamalarına şu sözlerle devam etti:

Bu teknoloji, hükümete, Twitter’a, Facebook’a veya ağdaki diğer insanlara güvenmek zorunda olmadığınız anlamına gelir. Sadece matematiğe güvenmelisiniz. Ve bu, geliştiricilere çok ilginç bir dünya açar. Çünkü para gibi yeni uygulamalar oluşturabilirsiniz. Daha önce hiç kimsenin para programlayamadığı bir zamandı ama şimdi yapabilirsiniz.

Ben Horowitz: “Dünyanın bilgisayarı Ethereum.”

Horowitz kripto para birimlerini “gerçekten dönüşümsel bir fikir” olarak adlandırdı ve bu sayede pek çok fikir ve proje başlattı. Horowitz’a, Blockchain veya para biriminin kimlik doğrulama temelli uygulamalarıyla ilgilenip ilgilenmediğini sorduğunda şunları söyledi:

Bence bir kaç tane tasarruf saklama aracı var ve Bitcoin açık ara bu kategoride lider. Ve bence bu nispeten, çok değerli, ama teknoloji açısından bakıldığında diğer tarafa nazaran daha az ilgi çekici. Bilirsin, bir çeşit kripto ağları ve dünyanın bilgisayarı olan Ethereum gibi şeyler daha ileri seviyede.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin